25 Ιουλ 2016

Το μεγάλο όπλο του φόβου

Το μεγάλο όπλο του φόβου

Η καθίδρυση του παγκοσμίου κράτους είναι πιο κοντά από ποτέ.

Τις τελευταίες βδομάδες γινόμαστε σε παγκόσμια κλίμακα μάρτυρες τρομοκρατικών ενεργειών με τεράστιο αντίκτυπο πάνω σε πολλούς τομείς της ζωής μας, ωστόσο ένα συναίσθημα είναι που μας προκαλεί σε όλους ανεξαιρέτως, είτε είμαστε οι άμεσοι αποδέκτες είτε όχι. Ο Φόβος. Ή καλύτερα ο τρόμος, που στην προκειμένη περίπτωση φυλάει τα έρμα.

Η Νέα Τάξη πραγμάτων όπως σε κάθε τι που κάνει τις τελευταίες χιλιετίες, προκαλεί ένα τεχνητό πρόβλημα και σχεδόν αμέσως παρουσιάζει και την κατάλληλη λύση. Στην συντριπτική όμως πλειοψηφία τους, οι άνθρωποι αδυνατούν να δουν και τη φάκα μαζί με το τυρί και καταλήγουν να γίνονται όμηροι των επιλογών που τυχόν δεν έκαναν ποτέ.

Οι Εβραίοι τελικα δεν έφυγαν με κανένα τρόπο απο την Ευρώπη!

Τα γεγονότα με τις τρομοκρατικές επιθέσεις που γίνονται σε δήθεν ασφαλή μέρη του επίσης δήθεν πολιτισμένου δυτικού κόσμου, θέλουν να περάσουν στο υποσυνείδητου κάθε ανθρώπου, ότι δεν μπορεί να είναι ελεύθερος ούτε ασφαλής, πουθενά. Ο φόβος και ο τρόμος οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην οργή και την απελπισία, που αποτελούν το μεγαλύτερο όπλο των πραγματικών κοσμοκρατόρων.

Σε έναν γκρίζο κόσμο που μέρα με τη μέρα σκοτεινιάζει, η κατάλυση των έστω και λιγοστών ελευθεριών του ανθρώπου θα είναι μόνο η αρχή, ξεκινώντας από την έλευση της μίας παγκόσμια αρχής που θα φροντίζει για "το καλό μας".

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το μεγάλο όπλο του φόβου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications