25 Ιουλ 2016

CERN - Η συνέχεια του Πειράματος της Φιλαδέλφειας [Βίντεο]

CERN - Η συνέχεια του Πειράματος της Φιλαδέλφειας [Βίντεο]

Σημαντικές αποκαλύψεις φαίνεται πως βγαίνουν στο φως, συνδέοντας πολλά πράγματα μαζί.

Ο Daniel Liszt της ομάδας Dark Journalist, καλωσορίζει την οξυδερκή συγγραφέα και εκδότη Alexandra Bruce για μια βαθιά αποκαλυπτική συνέντευξη.Η Alexandra Bruce, λοιπόν, έκανε μία βαθιά έρευνα γύρω από το πολύ γνωστό Πείραμα της Φιλαδέλφειας και την «εξωτική» τεχνολογία αορατότητας που λέγεται ότι αναπτύχθηκε από το αμερικάνικο Πολεμικό Ναυτικό και έλαβε χώρα στις 28/10/1943.

Το μονοπάτι της έρευνας αυτής την οδήγησε σε ένα ερευνητικό εργαστήριο (Black Budget research lab) που έμεινε γνωστό ως «The Montauk Project», στο σταθμό Montauk της Πολεμικής Αεροπορίας, στο Long Island της Νέας Υόρκης. Το πρόγραμμα Montauk πιστεύεται ότι είναι μια επέκταση ή ακόμη και συνέχιση του λεγόμενου Πειράματος της Φιλαδέλφειας, το οποίο επίσημα αμφισβητείται και ακυρώνεται.

Σύμφωνα με την Bruce, το Montauk Project έχει να κάνει με παράξενες ιστορίες που αφορούν Ταξίδια στο Χωροχρόνο, Χειραγώγηση Ενέργειας, Χειραγώγηση Ψυχικής Συνείδησης, Αστρικά Ταξίδια, Απομακρυσμένη Προβολή και άλλα πολλά που φαντάζουν επιστημονικής φαντασίας.

Επιπλέον η Bruce ισχυρίζεται ότι ανακάλυψε μάρτυρες, οι οποίοι φέρεται να αποτέλεσαν μέρος μιας Ομάδας Ανάκτησης UFO που Κατέπεσε και αποκαλύπτουν πως χρησιμοποιήθηκαν στο Μαύρο Πείραμα Συγχώνευσης Ανθρώπινου DNA με Εξωγήινη Τεχνολογία.

Ωστόσο, όλα αυτά είναι λίγο-πολύ γνωστά. Εκείνο που φαίνεται σαν η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη από όλα, είναι πως υπάρχουν δεσμοί ανάμεσα στο Πείραμα της Φιλαδέλφειας, το Πρόγραμμα Montauk, την τεχνολογία των UFO και… το CERN.Κατά την Alexandra Bruce, και σύμφωνα με τις έρευνές της, το CERN αποτελεί ουσιαστικά μία τεχνολογική συνέχεια και εξέλιξη των προηγούμενων προκειμένου να αναπτυχθεί ένα σύστημα «ανταλλαγής» με «εναλλακτικές διαστάσεις»…

Όλο αυτό, παραδόξως, φαίνεται να τα συνδέει και με μυστικά στρατιωτικά προγράμματα, πειράματα και δοκιμές που γίνονται πάνω σε ανθρώπους…Δείτε το πολύ ενδιαφέρον video:Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Αγγλικά, Αυτόματη Μετάφραση, Ελληνικά

pyli-apokalypseis
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

CERN - Η συνέχεια του Πειράματος της Φιλαδέλφειας [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats