28 Ιουλ 2017

Τι βρήκαν οι μασόνοι αστροναύτες του «Απόλλων» στην Σελήνη; [Βίντεο]

Τι βρήκαν οι μασόνοι αστροναύτες του «Απόλλων» στην Σελήνη; [Βίντεο]

Στις μέρες μας δεν έχει ειπωθεί ολόκληρη η αλήθεια σε ό,τι αφορά τις αποστολές στην Σελήνη. Σε πολλές περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα εκείνη του «Απόλλων 11», οι αστροναύτες πήγαν πράγματι στην Σελήνη αλλά οι πολίτες έβλεπαν εικόνες από την Αριζόνα.

Από την άλλη πλευρά, μας είπαν πως τελευταία αποστολή ήταν του «Απόλλων 17».(ΥΓ Επίσημη προσσελήνωση ηταν ψεύτικη) Στην πραγματικότητα, υπήρχαν περισσότερες αποστολές που προγραμματίστηκαν μετά το Απόλλων 17, σε συνεργασία μάλιστα Σοβιετικής Ένωσης και ΗΠΑ, οι οποίες παρασκηνιακά είχαν τα ίδια αφεντικά, τους υψηλόβαθμους, δηλαδή, παγκοσμιοποιητές της αριστερόστροφης Νέας Τάξης, σε αντίθεση με την σημερινή Ρωσία, η οποία δεν έχει ιδεολογικά καμία σχέση με την κομμουνιστική περίοδο.

Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για τον Απόλλωνα 17 και ήταν μια αποστολή που έσπασε πολλά παγκόσμια ρεκόρ, συμπεριλαμβανομένου και της μακρύτερης επανδρωμένης σεληνιακής πτήσης, η αποστολή που είχε το μεγαλύτερο σύνολο στη σεληνιακή επιφάνεια, η αποστολή που έφερε στη Γη, το μεγαλύτερο σεληνιακό δείγμα και η αποστολή με το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε σεληνιακή τροχιά.

Παραμένει ένα μυστήριο γιατί μας λένε πως δεν έχει ξαναπάει αποστολή στο φεγγάρι και γιατί οι διαστημικές υπηρεσίες αποφεύγουν τα ταξίδια εκεί.Η αλήθεια είναι πως οι αστροναύτες πήγαν στο φεγγάρι και έφεραν απομεινάρια κατεστραμμένης τεχνολογίας από την εποχή του ελληνοατλαντικού πολέμου, ο οποίος χρονολογείται περί το 9.500 π.Χ.

Η Σελήνη ήταν κάποτε κατοικήσιμη και σύμφωνα, μεταξύ των άλλων, με τον νεοπλατωνικό φιλόσοφο και αστρονόμο Πρόκλο είχε πολλά όρη, πολλές πόλεις και λαμπρά κτήρια..Τα υλικά μελετήθηκαν και εν συνεχεία είχαμε την τεχνολογική έκρηξη της δεκαετίας του 90′, καθώς οι αστροναύτες που πήγαν στο φεγγάρι, όλοι ορκισμένοι μασόνοι πρώτοι βαθμού και άρα δεσμευμένοι να μην μιλήσουν για τίποτα, είχαν τεχνολογία πρωτόγονη σε σχέση με την σημερινή.

Όσα βρέθηκαν στην Σελήνη βοήθησαν στο να προωθηθεί η τεχνολογία προώθησης της παγκοσμιοποίησης του καταναγκασμού και του ελέγχου.«Για ελληνικούς υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, αγγλικά, υπότιτλοι, αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά»

paraxeno.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τι βρήκαν οι μασόνοι αστροναύτες του «Απόλλων» στην Σελήνη; [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats