28 Ιουλ 2017

Τρόμος σε λούνα παρκ: Aποκολλήθηκε βαγόνι στον αέρα και εκτοξεύθηκαν άτομα! ΒΙΝΤΕΟ

Τρόμος σε λούνα παρκ: Aποκολλήθηκε βαγόνι στον αέρα και εκτοξεύθηκαν άτομα! ΒΙΝΤΕΟ

Η χαρά μετατράπηκε σε τρόμο σε πάρκο αναψυχής της πόλης Κολόμπους στο Οχάιο, όταν ένα από τα παιχνίδια εμφάνισε δυσλειτουργία, με αποτέλεσμα ένα «βαγόνι» του να αποκολληθεί και οι επιβάτες του να εκτοξευτούν στον αέρα. Κατά το περιστατικό, ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του και επτά τραυματίστηκαν, οι πέντε εκ των οποίων σοβαρά.

Τα θύματα «εκτοξεύτηκαν» από το παιχνίδι Fire Ball, έναν πελώριο μηχανισμό που λειτουργεί ως εκκρεμές. Δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές οι ηλικίες των θυμάτων, ωστόσο, τοπικά ΜΜΕ έγραψαν ότι πρόκειται για νεαρά άτομα, ενδεχομένως και ανήλικους.

Ιατρός που παρείχε τις πρώτες βοήθειες στα θύματα δήλωσε πως εκτοξεύτηκαν με πολλή φόρα σε μεγάλο ύψος και παρομοίασε τα χτυπήματα που υπέστησαν κατά την πρόσκρουσή τους στο έδαφος με τραύματα από τροχαίο.

Ο κυβερνήτης της πολιτείας, Τζον Κέισιτς, δήλωσε ότι κλείνουν όλα τα πάρκα στο Οχάιο θα κλείσουν προκειμένου να διενεργηθούν νέοι έλεγχοι ασφαλείας. Πάντως, το συγκεκριμένο πάρκο που λειτουργούσε στο πλαίσιο τοπικής γιορτής, είχε ελεγχθεί πρόσφατα. Δείτε τη στιγμή του ατυχήματος:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τρόμος σε λούνα παρκ: Aποκολλήθηκε βαγόνι στον αέρα και εκτοξεύθηκαν άτομα! ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: