Ο λόγος που δεν ξανα πήγαν στην Σελήνη και γύρισαν τα πλάνα σε studio

Ο Neil Armstrong, ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι(?) πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια. Για πολλούς, ο Armstrong είναι ήρωας που πραγματοποιήσε το φαινομενικά αδύνατο. Εκπλήρωσε το όραμα του Προέδρου Κένεντι να στείλει ένα άνθρωπο στο φεγγάρι .

Αν δεχθούμε λοιπόν ότι ειχαν τον τεχνικό εξοπλισμό να πάνε και να διαπεράσουν τις ζώνες Βαν Άλεν ,αν υπάρχουν και δεν ειναι άλλη μια πατάτα, καθώς μάλλον ειναι κάτι άλλο από αυτό που λένε..

Υπήρχε περίπτωση να ειχαν πάει και να έδειχναν εξωγήινους και UFO να κόβουν βόλτες από πάνω τους; και υπάρχουν πολλές φυλές εξωγήινων η μια ειναι ανθρωπινή . Άρα τα γύριζαν σε studio για να μην γίνει σάλος ότι τους εμποδίζουν να πάνε οι εξωγήινοι....Η πήγαν και έφυγαν πριν προλάβουν καν να βγουν έξω... Η Σελήνη ειναι άφατο για την ανθρωπότητα!

Τώρα μήπως σας κάνει εντύπωση γιατι βαζουν ελληνικά ονόματα; τα εχουμε πει σε άλλο ποστ άρθρο μας και ερχεται σε πλήρη αντίθεση με ότι έχουν διδαξει την μάζα,.

Tο 1979,ο Chatelain δήλωσε ότι η παρατήρηση του Άρμστρονγκ των δύο ΑΤΙΑ πάνω από ένα σεληνιακό κρατήρα είχε σκοπίμως αποσιωπηθεί στα ΜΜΕ και το κοινό από τη NASA:

"Η συνάντηση ήταν γνωστή στην NASA αλλά κανείς δεν μίλησε γι 'αυτό μέχρι τώρα."

Τα ακόμα πιο εντυπωσιακά, ισχυρίστηκε ότι:... Όλες οι πτήσεις Απόλλων παρακολουθουνταν, απο απόσταση αλλα μερικές φορές αρκετά κοντά, από διαστημικά οχήματα εξωγήινης προέλευσης - ιπτάμενοι δίσκοι ή UFO, αν θέλετε να αποκαλούμε με αυτό το όνομα. Κάθε φορά που αυτό συνέβη, οι αστροναύτες ενημέρωναν το κέντρο, που διέταξε την απόλυτη σιωπή για αυτά.

Τι είπε ο επιστήμονας Κος Παναγιώτης Παππάς ο αληθινός λόγος που δεν θα ξανα πάνε: o διάσημος ερευνητής UFO Vladimir Azhazha και ο αστρονόμος- ερευνητής Yevgeny Arsyukhin υποστηρίζουν ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους(!) πολιτισμούς οι οποίοι τους διέταξαν να μην επισκεφθούν ξανά άνθρωποι τη Σελήνη! ...
© AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications