13 Ιουλ 2016

Χρυσή Αυγή | Ολλανδική αντιτρομοκρατική υπηρεσία: Μαζί με τους λαθρομετανάστες έρχονται τζιχαντιστές τρομοκράτες!

Ολλανδική αντιτρομοκρατική υπηρεσία: Μαζί με τους λαθρομετανάστες έρχονται τζιχαντιστές τρομοκράτες!

Την αλήθεια που από την πρώτη στιγμή λέει η Χρυσή Αυγή αρχίζουν και παραδέχονται οι πολιτικάντηδες και οι μυστικές υπηρεσίες ανά τον κόσμο. Θυμίζουμε ότι από την πρώτη στιγμή η Χρυσή Αυγή είχε τονίσει την επικινδυνότητα της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, λέγοντας ότι εντός των ροών σίγουρα κρύβονται επικίνδυνοι τρομοκράτες και στυγεροί εγκληματίες.

Τότε όλοι μας ονόμαζαν κινδυνολόγους και όλοι μαζί κούναγαν το δάκτυλο για τις... επιπτώσεις στον τουρισμό, τέτοιων δηλώσεων. Τώρα, η ολλανδική μυστική υπηρεσία εξέδωσε έκθεση, σύμφωνα με την οποία «προερχόμενοι από τη Συρία ισλαμιστές ταξίδεψαν το περασμένο καλοκαίρι και το φθινόπωρο μέσω Τουρκίας και Ελλάδας στην Ευρώπη, όπου ζήτησαν άσυλο σε χώρες της ΕΕ».

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι "πολλές δεκάδες πολεμιστές του Ισλαμικού Κράτους διαμένουν στην Ευρώπη ή είναι καθ' οδόν προς αυτή, βρίσκονται υπό την καθοδήγηση της συριακής τρομοκρατικής οργάνωσης και υποστηρίζονται από τοπικούς τρομοκρατικούς πυρήνες". Βεβαίως, εμείς δεν περιμέναμε την ολλανδική μυστική υπηρεσία να μας πει την αλήθεια ή την Μέρκελ να παραδεχτεί ότι η πολιτική των «ανοιχτών συνόρων», που η ίδια με τον Τσίπρα και τον Μητσοτάκη πρεσβεύει, είναι εγκληματική.

Από την πρώτη στιγμή, πολύ πριν το Μπατακλάν και τις υπόλοιπες επιθέσεις, είχαμε τονίσει τον κίνδυνο και από κει και πέρα το αίμα των αθώων είναι στα χέρια των πολιτικάντηδων, οι οποίοι όπου βρεθούν κι όπου σταθούν μιλάνε για τον εθνικισμό και τους «κινδύνους» του.

xryshaygh
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Χρυσή Αυγή | Ολλανδική αντιτρομοκρατική υπηρεσία: Μαζί με τους λαθρομετανάστες έρχονται τζιχαντιστές τρομοκράτες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats