14 Ιουλ 2016

Η NASA διέκοψε την απευθείας μετάδοση την ώρα που μυστηριώδες αντικείμενο εισέβαλε στη Γη [Βίντεο]

Η NASA διέκοψε την απευθείας μετάδοση την ώρα που μυστηριώδες αντικείμενο εισέβαλε στη Γη [Βίντεο]

Παγκόσμια ανησυχία και αναταραχή έχει προκαλέσει για μία ακόμη φορά η NASA, καθώς έριξε απότομα… μαύρο στη ζωντανή μετάδοση από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, την ώρα που ένα μυστηριώδες ιπτάμενο αντικείμενο εισέβαλε στην ατμόσφαιρα της Γης!

«Θέλουν πάλι κάτι να μας κρύψουν;», διερωτώνται οι χρήστες του διαδικτύου, αλλά και οι απανταχού «κυνηγοί» της εξωγήινης ζωής. Οι τελευταίοι μάλιστα έσπευσαν να κρούσουν τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το UFO που απαθανατίστηκε να εισέρχεται στα λημέρια μας.

«Θα μπορούσε να ήταν κάποιος μετεωρίτης», υποστηρίζουν οι πιο προσγειωμένοι στη Γη. «Γιατί τότε έκλεισαν την απευθείας μετάδοση», απαντούν οι… απέναντι. «Παρακολουθώ το Διαστημικό Σταθμό εδώ και έξι χρόνια και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα πως δεν είναι το φεγγάρι, ούτε κάποιος μετεωρίτης», σχολίασε από την πλευρά του… πυροδοτώντας θεωρίες συνωμοσίας αφού υποστήριξε πως «ίσως και να είναι κάποιο από τα κινεζικά σκάφη Tiangong»…

Αυτή δεν είναι πάντως η πρώτη φορά που η NASA κατηγορείται για απόκρυψη ντοκουμέντων, αν και εκπρόσωπός της έχει αρνηθεί κατηγορηματικά πως διακόπτουν τη μετάδοση από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό σκοπίμως…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η NASA διέκοψε την απευθείας μετάδοση την ώρα που μυστηριώδες αντικείμενο εισέβαλε στη Γη [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications