ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..!
ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ....!

Το Μουσείο Ολοκαυτώματος(?) επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε μαζί με τη σύζυγό του στο μουσείο Yad Vashem, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων.

Στη συνέχεια, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: Βαθιά συγκινημένος από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της ανθρωπότητας δεσμευόμαστε να μην ξεχάσουμε ποτέ τη φρίκη αυτή της τραγικής περιόδου.

Και μετα μας λενε γιατι ανακατεύουμε την πολίτικη!όταν αυτοί με αυτο τον τρόπο ξεχωρίζουν τους δικούς τους.........!κρατήστε αυτο το ποστ να δείτε πως θα κανουν την μαζα "που έχει άποψη"! να τον ψηφίσει ομαδικά οπως τον προηγούμενο! το ίδιο έργο παίζει εδω και πολλά χρονιά!

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Το να πρεπει να ομολογήσεις 1:ότι αυτό ήταν η μεγαλύτερη θηριωδία που έχει ποτέ συμβεί στην ανθρωπότητα και 2: ότι δεν θα ξεχάσεις ποτέ ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη θηριωδία που έχει ...

για να γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδας φανερώνει το τι είδους μιάσματα υποκύπτουν στο να γίνουν πρωθυπουργοί με αυτές τις προΥποθέσεις.

Επίσης φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο τους "δένουν" σε μία υποτακτική συγκαταβατικότητα για τις όποιες επερχόμενες γεωπολιτικές κινήσεις.

Ανώνυμοςείπε...

κατα ταλλα ας συνεχισουμε να μιλαμε για νεοναζι, για ραιχ, για γερμανοτσολιαδες και παγει λεγοντας! νανι, νανι το τζιτζιμ να κανει...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications