12 Ιουλ 2016

ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..!

ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ  ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ....!

Το Μουσείο Ολοκαυτώματος(?) επισκέφθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής του στο Ισραήλ.

Ο πρόεδρος της ΝΔ ξεναγήθηκε μαζί με τη σύζυγό του στο μουσείο Yad Vashem, ενώ κατέθεσε και στεφάνι στη μνήμη των θυμάτων.

Στη συνέχεια, έγραψε στο βιβλίο επισκεπτών: Βαθιά συγκινημένος από τη μεγαλύτερη τραγωδία στην ιστορία της ανθρωπότητας δεσμευόμαστε να μην ξεχάσουμε ποτέ τη φρίκη αυτή της τραγικής περιόδου.

Και μετα μας λενε γιατι ανακατεύουμε την πολίτικη!όταν αυτοί με αυτο τον τρόπο ξεχωρίζουν τους δικούς τους.........!κρατήστε αυτο το ποστ να δείτε πως θα κανουν την μαζα "που έχει άποψη"! να τον ψηφίσει ομαδικά οπως τον προηγούμενο! το ίδιο έργο παίζει εδω και πολλά χρονιά!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

2σχόλια:

ΤΟ ΦΟΡΕΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΣΚΟΥΦΑΚΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Το να πρεπει να ομολογήσεις 1:ότι αυτό ήταν η μεγαλύτερη θηριωδία που έχει ποτέ συμβεί στην ανθρωπότητα και 2: ότι δεν θα ξεχάσεις ποτέ ότι αυτό είναι η μεγαλύτερη θηριωδία που έχει ...

για να γίνεις πρωθυπουργός της Ελλάδας φανερώνει το τι είδους μιάσματα υποκύπτουν στο να γίνουν πρωθυπουργοί με αυτές τις προΥποθέσεις.

Επίσης φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο τους "δένουν" σε μία υποτακτική συγκαταβατικότητα για τις όποιες επερχόμενες γεωπολιτικές κινήσεις.

no imageΑνώνυμος

κατα ταλλα ας συνεχισουμε να μιλαμε για νεοναζι, για ραιχ, για γερμανοτσολιαδες και παγει λεγοντας! νανι, νανι το τζιτζιμ να κανει...

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications