Η Βρετανία Ετοιμάζεται για ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία!! Στρατεύματα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη!!!
Η Βρετανία Ετοιμάζεται για ΠΟΛΕΜΟ με τη Ρωσία!! Στρατεύματα σε όλη την Ανατολική Ευρώπη!!!

ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ "ΒΡΕΤΑΝΟΙ"(ΕΒΡΑΙΟΙ) Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΥΜΗΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ!…

Εκατοντάδες Βρετανοί στρατιώτες θα… απλωθούν κωδικοποιημένα σε χώρες που συνορεύουν με τη Ρωσία, ως μια επίδειξη δύναμης στον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Ντέιβιντ Κάμερον, λίγο πριν την οριστική αποχώρηση του από την πρωθυπουργία (λόγω Brexit) θα ανακοινώσει την ανάπτυξη ενός ισχυρού τάγματος 500 μελών στην Εσθονία, παράλληλα με άλλους 150 στρατιώτες να,,, σταθμεύουν στην Πολωνία «σε σταθερή βάση».

Η κίνηση αυτή έρχεται εν μέσω συνεχιζόμενων ανησυχιών από τη δυτική συμμαχία σχετικά με τις προθέσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν μετά της προσάρτηση της Κριμαίας το 2014.

Βρετανός αξιωματούχος δήλωσε πριν από τη σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία: «Αυτή θα είναι μια σύνοδος κορυφής, όπου θα δείτε την ίδια τη Βρετανία να διεκδικεί ως ένα από τα πιο σημαντικά μέλη στη συμμαχία του ΝΑΤΟ. Όχι μόνο θα πάμε να για να δηλώσουμε την υποστήριξή μας στο ΝΑΤΟ, αλλά είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε χερσαίες στρατιωτικές επιχειρήσεις».

Μιλώντας πριν από τη συνεδρίαση, ο Κάμερον δήλωσε: «Αυτή η σύνοδος κορυφής είναι μια ευκαιρία για μας να επαναλάβουμε την ισχυρή υποστήριξη μας για την Ουκρανία και άλλους ανατολικούς συμμάχους μας για να αποτρέψουμε τη ρωσική επιθετικότητα. Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τα λόγια και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι περήφανο να διαδραματίζει ηγετικό ρόλο, στην ανάπτυξη στρατευμάτων σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Αυτό είναι ένα ακόμη παράδειγμα πως το Ηνωμένο Βασίλειο παίζει σημαντικό ρόλο στο ΝΑΤΟ».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications