Γιολβας μιλούσα  με εξωγήινους Αρχαία Ελληνικά!!!!!

Βάζουμε μερικά αποσπάσματα απο αυτά που εχουμε πει εδώ (η μοναδική σελιδα στην Ελλάδα!), για να καταλάβουν οι εκλεκτοί περί τίνος πρόκειται, οι κατώτερες φυλές γνωστά και ως Μογγολικά μιασματα η σκυλια και οι απόγονοι τους τα βλέπουν ως θεωρίες συνωμοσίας ολα αυτα!καθώς και αυτοί που ειναι σε μια ζωώδη κατάσταση,ενα σκαλί πιο κάτω απο τα σκυλια ,μαντέψτε ποιοι ειναι!(δεν το βάζουμε εδώ για να μην μπορούν να μας πουν τίποτα για ρατσισμό!) πολεμούν με λυσσά και με κάθε τρόπο οποιους εχουν επαφή με τους αρχαίους "Ολύμπιους θεούς"!! οι ίδιοι που ειχαν έρθει σε επαφή με τους δηθεν "κακούς"ναζι τα εχουμε πει σε αλλα άρθρα μας.

Ησίοδος, Έργα και Ημέραι στίχοι 252-255 ....Οι αθάνατοι αυτοί φύλακες είναι αποσταλμένοι από τον Δία και προερχόμενοι από το πρώτο γένος, το λεγόμενο Χρυσό Γένος, σύμφωνα με τους στίχους 123-125. Οι Κέλτες προγονοί των Γερμανών μιλούσαν αρχαία Ελληνικά!

Ν.Χρουτσόφ :Tα ελληνικά τελωνεία του διαστήματος περιπολούν γύρω από την γη, μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψης

Ο Corey Goode στην Gaiam TV - Κατά τη διάρκεια αποστολής στα Ιμαλάια, μέλη της Vril Society και Ναζί των SS ☀, ήλθαν σε επαφή με μια ομάδα των Βορείων Χωρών, αναζητώντας έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν μέλος του "Δικτύου της Agartha". Ο Goode λέει ότι το "Δίκτυο της Agartha"ϟϟ είχε ανεπτυγμένο στόλο διαστημικών σκαφών, που ονομαζόταν "Silver Fleet." Οι Agarthans είχαν παρόμοια πιστεύω και απόψεις με τους Ναζί, σχετικές με τα ξεχωριστά μοντέλα ανάπτυξης για τον άνθρωπο και την φυλετική καθαρότητα ϟϟ μέχρι που εκαναν εισβολή οι Μογγολοι στην Γερμανία 1945 (το τελευταίο οχυρό)και εκαναν κανονική γενοκτονία κρυφή και φανερή! και γέμισαν και εκεί σκυλίσια μορφώματα.

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

μη τσιμπατε συμπατριωτες

και ελληνικα να μιλουσαν θα μιλαγαν τα ελληνικα τα προομηρικα οχι αυτα με την κλασσικη μορφη ουτε τα σημερινα

καλο ειναι να αναδεικνυουμε και να εξυψωνουμε τον αρχαιο μας πολιτισμο, την γλωσσα μας, το ελληνικο πνευμα αλλα με τροπο σωστο στις σωστες παραμετρους, ας τις πουμε ετσι, και να μη καταφευγουμε σε υπερβολες! ακουσα καπου σε μια αρχαιολατρικη εκπομπη στο ραδιο στις γνωστες και αξιεπαινες φρυκτωριες να λεγουν οτι το Ιρλανδια προερχεται απο την χωρα της Ιριδος και Σκωτια απο την χωρα του σκοτους! ΕΛΕΟΣ ρε παιδια... το ιρλανδικο ονομα ειναι Εηρε απο την θεα Εριω και σχετιζεται με την θεα Δημητρα, ΕΡΑ στα προομηρου ελλανικα σημαινει ΓΗ ΓΑΙΑ! το αγγλικο earth ειναι η ελλανις ΕΡΑΤΩ απο την μυθολογια ερατω σημαινει γηιινο σωμα!!! ομως η ετυμολογια αυτη ειναι λανθασμενη! τι ΕΡΙΩ της Ιρλανδιας προερχεται απο το κελτικο ΠΙΗFΑΡΙΩ, απο οτι καταλαβαινεται ειναι κελτικη διαλεκτικη μορφη της ΠΙΕΡΙΑΣ στα ΠΡΩΤΟΕΛΛΑΝΙΚΑ Π Ι Η F Ε Ρ Ι Α (πιχουερια)!
απο το πιhfερος που σημαινει καλοθρεμμενος!!!

ΙΡΛΑΝΔΙΑ ισον ΠΙΕΡΙΑ!!! το Δουβλινο ειναι η Κατερινη...
και κυριοι των φρυκτωριων, η ΙΡΙΣ αρχικα και αρχαιικα επροεφερετο FIΡΙΣ ουιρις με διγαμμα στην αρχη!!! ΕΛΕΟΣ!!!

Το δε Σκωτια γραφεται με Ω μεγα το δε σκοτος με Ο μικρον! το καππα στην σκωτια ειναι κανονικο Κ στην λεξη σκοτος ηταν αρχικα κοππα Q προφερεταν με τον λαρυγγα!!!
η αρχαια ονομασια της Σκωτιας ειναι Καληδονια!!! η ετυμολογια της λεξεως Σκοτια δεν μπορει να εξακριβωθει οι ιδιοι οι Σκωτοι ονομαζουν την χωρα τους Αλβα, ονομα που σχετιζεται με τις Αλπεις!

Να ειμεθα προσεκτικοι για τι ετσι γινομεθα περιγελως, αυτο που επιδιωκουν οι περιουσιοι δηλαδη!

το ιδιο ισχυει και για τους εξωγηιινους που μιλαν αρχαια ελληνικα! ΠΡΟΣΟΧΗ! δεν το αποκλειω προσωπικα, αλλα δεν το κανουμε και δογμα! ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΑΝΙΟΙ!!!

george-aetosείπε...

ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΘΟΥΛΗ ΤΟΥ ΠΥΘΕΑ! ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ!http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/06/oi-arxaioi-ellhnes-oi-prvtoi-germanoi.html
ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ:στην περιο­χή αυτή ομιλείται μια διάλεκτος, η φριζική (που ανήκει σε μια παμπάλαια δυτική γερμανική ομάδα πληθυσμού, τους Φρίζες. Αυτοί δεν είναι παρά οι αρχαί­οι Έλληνες (Μακεδονο-Θράκες Φρύγες), που έφυγαν από τις πανάρχαιες εστίες τους, στην Μ. Ασία και τον Πόντο, και κατοίκησαν έπειτα από περιπέτειες τις Βόρειες χώρες της Ευρώπης...Οι Μινωίτες ήσαν εκείνοι που πρώτοι πάτησαν το πόδι τους στο Νορντ Φρίσλαντ της νυν Γερμανίας. Κι αυτό συνέβη κατά το 1300 π.Χ.Την παραπάνω ανακοίνωση έκανε ο καθηγητής Εθνολογίας και Ιστορί­ας του Πολιτισμού. Hans-Peter Dorr (Χανς Πέτερ Ντυρ), τον Απρίλιο του 2008!..Εάν αυτήν την ίδια ακριβώς ανα­κοίνωση την έκανε ένας δικός μας καθηγητής ή επιστήμονας, θα είχαν πέσει όλοι πάνω του να τον «φάνε» και να του κρεμάσουν την ρετσινιά του «εθνικιστή».
και πολλά αλλα τεκμηριωμένα στοιχειά,που φυσικά δεν θα βάλω εδώ! οπως γνήσιο ελληνικό DNA, και οτι η μητρική τους γλωσσά των Κελτών ηταν αρχαία ελληνικά! η δε μουσική παρόμοια με την ποντιακή!οι Εβραίοι ήξεραν τι εκαναν όταν έβαζαν τους κομμουνιστές να τους βγάζουν τα αντερα το 1940 στην Ελλάδα και βομβαρδισμοί της Δρεσθης και το τι λέει ο καθε ανιστόρητος πόσος με ενδιαφέρει!

Ανώνυμοςείπε...

αγαπητε Αετε, ασφαλως ελλανικα φυλα μετοικησαν στην περιοχη της Βορειας Ευρωπης και της Δυτικης Ευρωπης και εξευγενισαν και επηρεασαν γλωσσικα τα τοπικα φυλα, και ετσι προεκυψαν οι Βικινγες, οι "fοικεωνικοι" δηλαδη οι αποικοι, οι Γερμανοι και οι Κελτες! μονο οι φινλανδοι οι εσθονοι οι λαπωνες και νοτιοτερα οι ουγγροι κρατησαν την πρωταρχικη τους γλωσσα! οι γερμανικες οι κελτικες αλλα και τα στ-λατινικα ειναι παραγωγα της πρωτοελλανικης γλωσσας! στλατιον, στλατινικος, προκυπτει απο το ρημα στελλω, σημαινει κατι σαν οικισμος, αποικια! γερμανος ειναι ο χειρομανης δηλαδη ο δεξιοχειρας ο αριστος τεχνιτης! κελτης η κfελτης ειναι ο γεωργος αυτος δηλαδη που βιωνει πολιτισμενα... αυτο που κριτικαρω ειναι οτι πολλοι κανουν ετυμολογησεις χωρις καν να εχουν ασχοληθει με τα μυκηναικα και τα προμυκηναικα ελλανικα! το παραμυθι περι της ινδοευρωπαικης φυλης το καθιερωσαν οι γνωστοι φορεις στους ακαδημαιικους κυκλους για να κρυψουν την ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΤΗΤΑ των ΕΛΛΑΝΙΩΝ στα ευρωπαικα φυλα!
τα ινδοευρωπαιικα ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΩΤΟΕΛΛΗΝΙΚΑ!!! τελεια και παυλα! ευχαριστω για την φιλοξενια! Ζητω Ελλας και το Αρχαιο Ελληνικο Πνευμα!!!

Ελλας δεν ειναι η χωρα των Σημιτικων ΕΛ,δηλ θεων, οπως λεγει καποιος εξυπνακιας βιβλιοπωλης απο το σαλονικα, Cεδλας, ειναι η ελλα, πρωτοελληνικα Cεδλα! οπως το ταξι το υπεραστικο εγραφε καποτε εδρα κιλκις η εδρα Αθηναι, ετσι και οι Αρχαιοι μετοικισται "απο Cεδλαδε", απο την Ελλαδα, θεωρουσαν την πατριδα τους ως την πρωταρχικη τους Εδρα, το σημειο που ανηκουν οπου και αν βρισκονται!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications