F-16 κατέρριψε ελικόπτερο των πραξικοπηματιών  το άλλο το υποδέχτηκαν στην  Ελλάδα! με ανοιχτές αγκάλες οι άλλοι πράκτορες εδω  του συριζα!!!
F-16 κατέρριψε ελικόπτερο των πραξικοπηματιών  το άλλο το υποδέχτηκαν στην  Ελλάδα! με ανοιχτές αγκάλες οι άλλοι πράκτορες εδω  του συριζα!!!

Αεροσκάφος F-16 της τουρκικής Πολεμικής Αεροπορίας κατέρριψε στρατιωτικό ελικόπτερο των πραξικοπηματιών πάνω από την πρωτεύουσα Άγκυρα, μεταδίδει το τουρκικό ιδιωτικό τηλεοπτικό δίκτυο NTV. (φώτο αρχείου)

Παράλληλα, σύμφωνα με το πρακτορείο "Ανατολή" 17 αστυνομικοί έχουν σκοτωθεί κατά την επίθεση των πραξικοπηματιών στο Μέγαρο της Αστυνομίας.

Ελικόπτερο έριξε βόμβα στο τουρκικό κοινοβούλιο.Βουλευτές βρίσκονται μέσα στο κτίριο - Δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα. Λίγη ώρα αφότου είδε το «φως» της δημοσιότητας η πληροφορία ότι ο αρχηγός των πραξικοπηματιών παραδόθηκε και έγινε γνωστό πως ο Ερντογάν επιστρέφει στην Τουρκία, τουρκικά ΜΜΕ μετέδωσαν πως ένα ελικόπτερο έριξε βόμβα στο κοινοβούλιο της χώρας, στην Άγκυρα.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu, οι πραξικοπηματίες «χτύπησαν» το τουρκικό κοινοβούλιο, γεγονός που επιβεβαίωσαν και Τούρκοι βουλευτές, οι οποίοι βρίσκονται μέσα στο κτίριο.Την ίδια ώρα, όμως, υπάρχουν και πληροφορίες για πυροβολισμούς.

Έκλεισαν τα σύνορα με τη Βουλγαρία οι αρχές της Τουρκίας (για να μην φύγουν οι προδότες πράκτορες )Σύμφωνα με το «reuters» ο Μουχαρέμ Γκιοσέ, αρχηγός του πραξικοπήματος έχει παραδοθεί! Σύμφωνα με το πρακτορείο reuters ο αρχηγός του πραξικοπήματος παραδόθηκε στις δυνάμεις ασφαλείας.Παραλλήλως διασταυρωμένες πληροφορίες αναφέρουν ότι δόθηκε εντολή στους στρατιώτες να επιστρέψουν στις βάσεις τους. Επίσης, όπως μεταδόθηκε από την ΕΡΤ, ο πρόεδρος Ερντογάν φέρεται να επιστρέφει στην Κωνσταντινούπολη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications