27 Ιουλ 2016

Εθνικιστικό Κόμμα Τουρκίας: Οι Αμερικανοί μας ωθούν σε εμφύλιο πόλεμο

Εθνικιστικό Κόμμα Τουρκίας: Οι Αμερικανοί μας ωθούν σε εμφύλιο πόλεμο

Ο ηγέτης του Κόμματος του Εθνικιστικού Κινήματος (ΜΗΡ), Ντεβλέτ Μπαχτσελί, απάντησε στις φήμες για υποτιθέμενη συμμετοχή των ΗΠΑ στην αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία την 15η Ιουλίου, λέγοντας ότι «το πρόβλημα είναι σοβαρό», εάν το Πεντάγωνο η Αμερικανική Κεντρική Υπηρεσία Πληροφοριών (CIA) ήταν πίσω από την πλοκή.

«Οι φήμες λένε ότι ένας Αμερικανός διοικητής της ISAF, βρίσκεται πίσω από την απόπειρα πραξικοπήματος των υποστηρικτών του Feto», είπε ο Μπαχτσελί στη συνάντηση με βουλευτές του κόμματός του στην Άγκυρα στις 26 Ιουλίου.

[Σημ. ISAF είναι η Διεθνής Δύναμη Αρωγής για την Ασφάλεια «International Security Assistance Force» και Feto είναι μια συντογραφία που χρησιμοποιείαι για την Φετουλαχιστική τρομοκρατική οργάνωση- του ιμάμη Φετουλάχ Γκιουλέν]

«Λέγεται ότι αυτό το πρόσωπο των ΗΠΑ, ήρθε κρυφά στην Τουρκία δύο φορές πριν από τις 15 Ιουλίου και είχε μυστικές συναντήσεις στην (ανατολική επαρχία) Ερζερούμ και στα Άδανα, στην αεροπορική βάση Ιντσιρλίκ. Εάν αυτοί οι ισχυρισμοί είναι αληθείς, πράγμα που σημαίνει ότι εάν η CIA και το Πεντάγωνο είναι πίσω από αυτούς τους προδότες, αυτό σημαίνει ότι αντιμετωπίζουμε ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα και οι ΗΠΑ δεν μπορούν να το ξεπεράσουν», είπε.

Εάν οι ΗΠΑ είχαν οποιαδήποτε ανάμειξη στο θέμα μέσω της Αεροπορικής Βάσης Ιντσιρλίκ, όπου από εκεί κάνει επιχειρήσεις εναντίον του ισλαμικού κράτους στο Ιράκ και τη Συρία, η συμμαχία μεταξύ Ουάσιγκτον και Άγκυρας πιθανόν θα καταστραφεί», είπε ο Τούρκος πολιτικός.

Αυτό σημαίνει ότι οι ΗΠΑ και τα παγκόσμια κέντρα εξουσίας σχεδιάζουν να σύρουν την Τουρκία σε εμφύλιο πόλεμο», πρόσθεσε.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εθνικιστικό Κόμμα Τουρκίας: Οι Αμερικανοί μας ωθούν σε εμφύλιο πόλεμο
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications