ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ «ΣΕΡΒΙΡΑΝ» ΤΑ ΜΜΕ
ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΗ «ΣΕΡΒΙΡΑΝ» ΤΑ ΜΜΕ

Ποτέ μην πιστεύετε ούτε μια λέξη από τον γερμανικό τύπο, τους Γερμανούς πολιτικούς, ακόμα και τους εκπροσώπους της αστυνομίας, ακόμη και αν ο εκπρόσωπος της αστυνομίας παρουσιάζει στοιχεία στα μέσα ενημέρωσης με τέτοιο διπλωματικό τρόπο που φαίνονται αληθινά. Έχουν εκπαιδευτεί γι’ αυτό. Μυστική συνθήκη υποταγής Γερμανία ο ψεύτικος εχθρός!, μία χώρα υπό Αμερικανική κατοχή από το 1945.Και Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ ΕΩΣ ΤΟ 2099, άρα οτι σας πιπιλίζουν μέρα νύχτα περί κακών ναζι Γερμανών ειναι ενα ψέμα!!!έως πότε θα τους διαβάζετε για να σας δουλεύουν; αυτά δεν τα ξέρει ούτε ο Νίκος Χειλαδάκης!(απο εκεί ειναι το άρθρο)

Το γεγονός είναι ότι το χτύπημα στο Μόναχο εκτελέστηκε από μια έμπειρη και επαγγελματικη τρομοκρατική ομάδα, όπως των Βρυξελλών. Από την ομάδα αυτή, όσοι διασώθηκαν, κρύφτηκαν κάπου στη Γερμανία για να σχεδιάσουν και να εκτελέσουν το επόμενο χτύπημα. Polizisten stehen am 01.01.2016 in München (Bayern) vor dem Hauptbahnhof. Die Polizei in München hat am Silvesterabend vor einem Terroranschlag in der bayerischen Landeshauptstadt gewarnt. Foto: Sven Hoppe/dpa +++(c) dpa - Bildfunk+++ Είναι σίγουρο πως η επίθεση στο Μόναχο πραγματοποιήθηκε από αγωνιστές του ISIS, όπως μαθαίνουμε από κάποιους Γερμανούς δημοσιογράφους από το διαδίκτυο. Αυτοί ήρθαν σαν πρόσφυγες στη Γερμανία, είτε απευθείας ως μαχητές του ISIS με δαπάνες από τους… «πάμπλουτους» αυτού του πλανήτη, ή χρηματοδοτήθηκαν από μαυρα χρηματα των οργανώσεων του ISIS από όλο τον κόσμο.

Μάλλον κανένας από αυτούς τους «κυρίους», δεν ήξερε ούτε καν μια λέξη γερμανικά και για να το καλύψουν αυτό έσπευσαν αμέσως τα ΜΜΕ να πάρουν συνέντευξεις από μάρτυρες που δήθεν άκουσαν να μιλάνε γερμανικά, κάτι που μπορούν εύκολα να το σκηνοθετήσουν. Τα πάντα μπορεί κανείς σήμερα να σκηνοθετήσει αν θέλει να κρύψει την αλήθεια και να παρουσιάσει τα πράγματα όπως θέλουν να τα ακούσει η κοινή γνώμη και να τα πιστέψει.Ο κόσμος δεν πρέπει και δεν έχει το δικαίωμα να γνωρίζει την αλήθεια, έτσι ώστε να «ξυπνήσει». Ακόμη και ένα βίντεο εμφάνισαν με έναν υποτιθέμενο τρομοκράτη σε μια στέγη.

Ωστόσο, τα γεγονότα είναι τέτοια που σε αυτή την τρομοκρατική επίθεση όλα ηταν σχεδιασμένα απολύτως επαγγελματικά και εκτελεστήκαν εν ψυχρώ. Οι τρομοκράτες ήταν άριστα εκπαιδευμένοι σχετικά με τα όπλα που χρησιμοποίησαν και ως επαγγελματίες ήταν χωρίς αναστολές.

Ο κόσμος ήταν πολύ φοβισμένος και τρομοκρατημένοι έτρεχαν από το κτίριο προς τα έξω όπου και βρισκόταν ο ένας από τους 3 τρομοκράτες και πυροβολούσε αυτούς που ξέφευγαν από το κτίριο. Σε αυτές τις περίπτωσεις πανικού, οι κατάθεσεις που δίνουν δεν είναι πάντα ακριβείς διότι εκείνη την στιγμή υπό το κράτος πανικού δεν μπορούν να συγκεντρωθούν και να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει και από ποιους απειλούνται, αλλά το μόνο που σκέφτονται είναι το πώς να ξεφύγουν γρήγορα από εκεί. Ακριβώς όπως έγινε και στις Βρυξέλες. Ένας ψυχοπαθής, ένας νέος 18-χρονος Γερμανό-Ιρανός που είναι διανοητικά ασταθής, δεν ελέγχει απόλυτα τον εαυτό του και δεν είναι ικανός να δείχνει εκείνη την εικόνα την στιγμή που βρίσκεται στην σκεπή του κτιρίου καθώς και με άριστο υπολογισμό και ακρίβεια να προχωρεί εν ψυχρώ στην εκτέλεση του σχεδίου του. Δεν είναι ικανός ούτε καν να πραγματοποιήσει τέτοια επιχειρησιακά σχέδια.

Σε αυτά τα γεγονότα θα πρέπει να σταθούμε στις πρώτες είδησεις που μετέδωσαν τις πρώτες ώρες. Εκείνες βρίσκονται πολύ πιο κοντά στην αλήθεια και όχι αυτή που παρουσίασαν στην συνέχεια οι αρχές και τα ΜΜΕ μαζί.

Στην αρχή ανέφεραν ότι υπήρχαν τρεις τρομοκράτες με πυροβόλα όπλα. Αν θυμόμαστε αυτό είχαν μεταδώσει σαν πρώτη είδηση. Ακριβώς το ίδιο «μοτίβο» όπως έγινε και στην τρομοκρατική επίθεση στις Βρυξέλλες , στο Βίρτσμπουργκ, Νίκαια και Παρίσι.

Για να μην δημιουργήσουν στους Γερμανούς την αίσθηση ότι είναι απολύτως ανυπεράσπιστοι έναντι αυτών των τρομοκρατών, καθώς η Γερμανία σήμερα έχει πάνω από 20 εκατομμύρια μουσουλμάνους που ακολουθούν με αφοσίωση τον Μοχάμεντ τον προφήτη, προσπαθούν να παρουσιάσουν μια διαφορετική και «εκλεπτυσμένη» αλήθεια. Και για να ηρεμίσει ο κόσμος φροντίζουν φυσικά να δείξουν οτι δήθεν ο ένας και μοναδικός τρομοκράτης βρέθηκε αμέσως νεκρός…

Στο τέλος, οι τρομοκρατικές επιθέσεις παρουσιάζονται με «καρμπόν» ότι έγιναν από ένα… «μοναχικό λύκο», όπως έχουν βρει τον κατάλληλο χαρακτηρισμό και χωρίς πραγματικό κίνητρο, εκτός από ότι ίσως είχε μια κακή παιδική ηλικία, ήταν κάποτε σε ψυχιατρική κλινική όπως έδειξαν και για τον περίεργο τύπο επάνω στην σκεπή που σίγουρα ήταν βαλτός για να παιχτεί το όλο θέατρο και να κάνει αληθινό το ψέμα του Γερμανό–Ιρανού.

Ο άνθρωπος αυτός που πρόβαλλαν στην σκεπή κάθε άλλο σαν ψυχοπαθής φαίνεται. Πιο πολύ φαίνεται σαν κάποιος επαγγελματίας που είναι αποφασισμένος πάσα θυσία να εκτέλεσει το καθήκον του σε αυτούς που του έδωσαν την εντολή, γι’ αυτό και εκτέλεσε επαγγελματικά και εν ψυχρώ τα θύματα του.

Πολύ ενδιαφέροντα κάποια σχόλια των αριστερών άμεσως μετά την επίθεση τα οποία έλεγαν συνοπτικά τα εξής: Εύχομαι να μην είναι μετανάστης Παρόλο το πένθος, εύχομαι ο δράστης να ήταν Γερμανός Ελπίζω να μην ήταν μετανάστης για να μην κερδίσουν οι άκροδεξιοί έδαφος και άλλους οπαδούς εδω τι λέγαμε στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ : Ισλαμιστές ή νεοναζί οι δράστες της επίθεσης στο Μόναχο; έγραφαν ομαδικά οι σελίδες πλυσης εγκεφάλου μην χάσουν αμέσως την προπαγάνδα!!το νεοναζί το εχουν πιπίλα!

Πριν από ένα χρόνο σε ένα άρθρο με τον τίτλο, «ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ – ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ», είχαμε γράψει ότι είναι όλα σχεδιασμένα και «αυτοί» περιμένουν την κατάλληλη στιγμή και εντολή για να χτυπήσουν τους επομένους μήνες. Όπως και έγινε. Μην πιστεύετε ποτέ τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Παραπλανούν τον κόσμο και λένε μόνο ψέματα όπως και στην περίπτωση του Μονάχου, στην περίπτωση των Βρυξελλών, του Παρισιού και της Νίκαιας. Η εκστρατεία της κατατρομοκράτησης των Ευρωπαίων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα ακολουθήσουν και άλλα «επεισόδια».

Την αλήθεια θα την μάθετε μόνο αν ψάξετε από διαφορές πήγες και μαρτυρίες από το διαδίκτυο. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ σας παρουσιάζουν μόνο αυτά που συμφέρει στο σύστημα, αυτό το ίδιο που εξέθρεψε και τους Τζιχαντιστές. Εκτός αυτού έχουμε και έναν ανίδεο γερμανό Επίσκοπο να λέει, «Δεν πρέπει να υποκύψουμε στον κίνδυνο να ρίχνουμε όλους τους μουσουλμάνους αιτούντες άσυλο στο ίδιο «καζάνι» και να νομίζουμε ότι όλοι έιναι επικίνδυνοι για μας». (αφού είναι ευλογημένε!)

Άραγε θα πρέπει να έρθουν και να κόψουν το κεφάλι σας πρώτα, αγαπητέ Επίσκοπε, και στη συνέχεια να προχωρήσουν για να καταστρέψουν τις εκκλησίες σας και να τις αντικαταστήσουν με τζαμιά; Ίσως τελικά μόνο τότε θα πάρετε κάποιο μάθημα και θα συνειδητοποιήσετε κάποια πράγματα επιτέλους.

nikosxeiladakis

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications