Ξανά κτύπησε ο επιστήμονας της ελιτ!   Χώκινγκ: Η ανθρωπότητα είναι άπληστη, ηλίθια και η μεγαλύτερη απειλή για τη Γη [Βίντεο]
Χώκινγκ: Η ανθρωπότητα είναι άπληστη, ηλίθια και η μεγαλύτερη απειλή για τη Γη [Βίντεο]

O Στήβεν Χώκινγκ δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ότι η ρύπανση σε συνδυασμό με την ανθρώπινη απληστία και την ανοησία εξακολουθούν να είναι οι μεγαλύτερες απειλές για την ανθρωπότητα (κανένας λόγος για τους "γνωστούς").

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στην εκπομπή του Λάρυ Κίνγκ Larry King Now, ο διάσημος αστροφυσικός, μετά από την τελευταία φορά πριν από 6 χρόνια που είχε εμφανιστεί πάλι σε εκπομπή του δημοσιογράφου, είπε: «Εμείς σίγουρα δεν έχουμε γίνει λιγότερο άπληστοι ή λιγότερο ηλίθιοι, ο πληθυσμός έχει αυξηθεί κατά μισό δισεκατομμύριο από την τελευταία μας συνάντηση και συνεχίζουμε. Με το ρυθμό αυτό, θα είναι έντεκα δισεκατομμύρια μέχρι το 2100.»

Σημείωσε ότι το τεράστιο πρόβλημα της ρύπανσης έχει αυξηθεί πολύ κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με το usatoday. «Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει αυξηθεί κατά τα τελευταία πέντε χρόνια», είπε. «Περισσότερο από το 80% των κατοίκων σε αστικές περιοχές είναι εκτεθειμένοι σε μη ασφαλή επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.»

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ο Χώκινγκ είπε ότι είναι η κλιματική αλλαγή. Ο Διάσημος αστροφυσικός αναρωτήθηκε στον Κινγκ αν είμαστε πέρα από το σημείο της μη επιστροφής. «Είναι πλέον πολύ αργά για να αποφευχθούν τα επικίνδυνα επίπεδα της υπερθέρμανσης του πλανήτη;»Υπάρχουν τελικά και μερικά πράγματα που ακόμα και ο Χώκινγκ δεν γνωρίζει.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Γράφω για τις σαχλαμαρες που μας γράφει ο ΧΩΚΙΝΓΚ!ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΦΩΣΤΗΡΑΣ. ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ, ΟΤΙ 30,000 Επιστήμονες της ΓΗΣ, ΠΗΓΑΝ ΤΟ ΑΛΑΝ Gore στα Δθκαστηρια για την ίδια θέση που έχει ο δυστιχης ΧΩΚΙΝΓΚ, ΕΧΕΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ. ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΚΑΙ Ο ΑΛΑΝ GORE, O οποίος ήταν Αντιπρόεδρος της ΑΜΕΡΙΚΗΣ από το 1992 έως 2,000, και κυβερνούσε την Αμερική και όχι ο ψυρας Clinton , Εβραίος Σιωνιστής από μεγάλη Εβραϊκή οικογένεια της ΑΜΕΡΙΚΗΣ ο ΑΛΑΝ GORE , τον όποιον δεν θελανε οι Εβραίοι να γηνει ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΟΣ!, Νοθεύσαν τις Εκλογές στην Πολιτεία της Φλώρινας, το 2,000 και βγήκε ο ηλιθιοσ ιο BUSH! Kai τι κάνανε ανέθεσαν στον πανέξυπνο ΑL’an Gore την υπόθεση της ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ. Οι 30,000 επιστήμονες κέρδισαν και ο Άλαν GORE, δεχτικε την ήττα του ότι δηλαδή η αλλαγή κλίματος ήταν μια ΑΠΑΤΗ!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications