1 Ιουλ 2016

Ξανά κτύπησε ο επιστήμονας της ελιτ! Χώκινγκ: Η ανθρωπότητα είναι άπληστη, ηλίθια και η μεγαλύτερη απειλή για τη Γη [Βίντεο]

Χώκινγκ: Η ανθρωπότητα είναι άπληστη, ηλίθια και η μεγαλύτερη απειλή για τη Γη [Βίντεο]

O Στήβεν Χώκινγκ δεν μάσησε τα λόγια του, λέγοντας ότι η ρύπανση σε συνδυασμό με την ανθρώπινη απληστία και την ανοησία εξακολουθούν να είναι οι μεγαλύτερες απειλές για την ανθρωπότητα (κανένας λόγος για τους "γνωστούς").

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης του στην εκπομπή του Λάρυ Κίνγκ Larry King Now, ο διάσημος αστροφυσικός, μετά από την τελευταία φορά πριν από 6 χρόνια που είχε εμφανιστεί πάλι σε εκπομπή του δημοσιογράφου, είπε: «Εμείς σίγουρα δεν έχουμε γίνει λιγότερο άπληστοι ή λιγότερο ηλίθιοι, ο πληθυσμός έχει αυξηθεί κατά μισό δισεκατομμύριο από την τελευταία μας συνάντηση και συνεχίζουμε. Με το ρυθμό αυτό, θα είναι έντεκα δισεκατομμύρια μέχρι το 2100.»

Σημείωσε ότι το τεράστιο πρόβλημα της ρύπανσης έχει αυξηθεί πολύ κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, σύμφωνα με το usatoday. «Η ατμοσφαιρική ρύπανση έχει αυξηθεί κατά τα τελευταία πέντε χρόνια», είπε. «Περισσότερο από το 80% των κατοίκων σε αστικές περιοχές είναι εκτεθειμένοι σε μη ασφαλή επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης.»

Όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο κόσμος, ο Χώκινγκ είπε ότι είναι η κλιματική αλλαγή. Ο Διάσημος αστροφυσικός αναρωτήθηκε στον Κινγκ αν είμαστε πέρα από το σημείο της μη επιστροφής. «Είναι πλέον πολύ αργά για να αποφευχθούν τα επικίνδυνα επίπεδα της υπερθέρμανσης του πλανήτη;»Υπάρχουν τελικά και μερικά πράγματα που ακόμα και ο Χώκινγκ δεν γνωρίζει.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ξανά κτύπησε ο επιστήμονας της ελιτ! Χώκινγκ: Η ανθρωπότητα είναι άπληστη, ηλίθια και η μεγαλύτερη απειλή για τη Γη [Βίντεο]
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats