Βρετανός αξιωματικός της αστυνομίας είπε οτι είχε μια συνάντηση με τους εξωγήινους Nordic η αλλιώς ϟϟ ολύμπιους θεούς!
Βρετανός αξιωματικός της αστυνομίας είπε οτι είχε μια συνάντηση με τους εξωγήινους Nordic η αλλιώς ϟϟ ολύμπιους θεούς!

Οι Κάτοικοι της πόλης του Wiltshire στην Αγγλία εδώ και καιρό, έβλεπαν την εμφάνιση μυστηριωδών κύκλων στα χωράφια. Πειστικές και Λογικές εξηγήσεις μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί απο τους τοπικούς εμπειρογνώμονες.

Υπό τον όρο να κρατηθεί η ανωνυμία του(για ευνοήτους λογούς) αστυνομικός δήλωσε σε τοπικούς δημοσιογράφους πως εμφανίζονται οι κύκλοι και τα σχήματα στα σπάρτα, και οτι είδε τα μυστηριώδη πλάσματα που τα κανουν.

Δήλωσε οτι είδε αυτούς τους παράξενους ανθρώπους σε χωράφι,και όπως αρμόζει σε ένα αστυνομικό, αποφάσισε να ερευνήσει τι συνέβαινε. Αλλά όταν πλησίασε κοντά , άκουσε ενα ήχος σαν εκκένωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και τα πλάσματα που ηταν σαν τους ανθρώπους να φεύγουν με απίστευτη ταχύτητα.

συνάντηση με τους εξωγήινους Nordic
Σύμφωνα με τον αστυνομικό, είχαν μακριά ξανθά μαλλιά, και είπε οτι μετα την συνάντηση με αυτά τα όντα είχε έναν πονοκέφαλο που τον είχε ταλαιπωρήσει για κάποιο χρονικό διάστημα, πίστευε ότι θα μπορούσε να είχε μιλήσει με τους εξωγήινους που ηταν σαν άνθρωποι.

Ο αστυνομικός είχε μια συνάντηση με τους λεγόμενους «Nordic» , οι οποίοι εχουν αναφερθεί διάφορα μέρη του κόσμου κατά τα τελευταία χρόνια, και ηταν οι ιδιοι που έδωσαν την τεχνολογία στους Γερμανούς κατά κατά πάσα πιθανότητα

ΟΠΩΣ H: ΜΑΡΊΑ ORSIC ϟϟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΩΝ ΘΕΩΝ ϟϟ... Καθίστε με την άλλη φυλη εξωγήινων γκρίζων, να σας κάνει οτι θελει! και να ζευγαρώνεστε με το αντίθετο!☯ το οτι ειναι σαν άνθρωποι, δεν σημαίνει οτι ειναι και άνθρωποι!! το έχει δείξει η αληθινή ιστορια και το εχουμε πει τοσο καιρό εμείς εδω , οποιος/α έχει μυαλό ας το βάλει να δουλέψει πριν ειναι αργά για δάκρυα.... H γνώση ελευθερώνει απο τα δεσμά τους, και δεν εννοώ αυτη που σας λένε στα σχολεία και στα ΜΜΕ ούτε οι έγκυρες πήγες αποβλάκωσης να κρατούν φυλακισμένα τα μυαλά σας!... Αλλιώς; καιρος γαρ εγγυς για νεκρούς και ζωντανούς που σκάβουν την επίγεια κόλαση τους!!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣϟϟ-I SEE YOU .........!!!(Ξέρουν αυτοί πους τους βλέπω!)ϟϟ οι κεραυνοί του Δια της γνώσης.....η αγνoία θα σας κρατάει φυλακισμένους! To haunebu την Μαρία Orsic και τον Χίτλερ ακομα τους ψάχνουν!! Orsic σημαίνει Θείο, η άρια απο τον «έβδομο» ουρανό «Μαρία Ορσηις» της Νύμφης και μητέρας των ελλήνων [Α 7,3] Έλληνος δε και νύμφης Ορσηίδος Δώρος Ξούθος Αίολος….. Απολλόδωρος, Βιβλιοθήκη Α', 7,2-3.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications