4 Ιουν 2016

Βράζει η Λέσβος: Κλέβουν ότι βρουν οι λαθρομετανάστες. Αμέτρητες καταγγελίες για κλοπές

Βράζει η Λέσβος: Κλέβουν ότι βρουν οι λαθρομετανάστες. Αμέτρητες καταγγελίες για κλοπές

Πολλές κλοπές τσαντών, κινητών τηλεφώνων και χρημάτων ακόμα και ενός αυτοκινήτου έχουν καταγγελθεί όλο τον Μάιο στη πόλη της Μυτιλήνης, σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαιωμένες από την Αστυνομική Διεύθυνση Λέσβου.

Για τις περισσότερες από αυτές όμως, από τα θύματα δεν υποβάλλονται μηνύσεις αφού κάτι τέτοιο πέραν της ταλαιπωρίας της όλης διαδικασίας δεν έχει οδηγήσει και ποτέ στη σύλληψη των δραστών.

Οι δράστες σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πάντα, είναι μετανάστες από χώρες της βόρειας Αφρικής ή το Πακιστάν οι οποίοι έχουν φύγει από το hot spot όπου και υποτίθεται ότι διαμένουν και περιφέρονται στην πόλη της Μυτιλήνης άστεγοι και χωρίς χρήματα. «Μόνος τρόπος να επιβιώσουν είναι οι κλοπές» έλεγε σήμερα στέλεχος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λέσβου.

Στόχος τους είναι απρόσεκτοι θαμώνες σε καφετέριες οι οποίοι κρεμούν τις τσάντες τους στις καρέκλες όπου κάθονται αλλά και απρόσεκτοι οδηγοί αυτοκινήτων που αφήνουν τις τσάντες τους σε αυτοκίνητα που αφήνουν για λίγα λεπτά ξεκλείδωτα. Ας σημειωθεί ότι πάντα δρουν σε κεντρικά σημεία της πόλης! Ενώ τις μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας σε κεντρικό μπαρ της Μυτιλήνης «χτύπησαν» ακόμα και στην τσάντα στελέχους του Λιμενικού Σώματος μέσα στην οποία είχε το πιστόλι του. Το πιστόλι βρέθηκε μετά από μέρες σε ερειπωμένο σπίτι κοντά στο hot spot της Μόριας.

Σχεδόν πάντα οι τσάντες, πιστωτικές κάρτες και τα κλειδιά, αλλά και ό,τι άλλο τους είναι άχρηστο, βρίσκονται πεταμένα σε κάδους απορριμμάτων. Ενώ εκτός από τα χρήματα και τα κινητά τηλέφωνα κρατούν και κρατικά έγγραφα, όπως ταυτότητες γεγονός που οδηγεί τις αρχές να πιστεύουν ότι τις πουλάνε σε κύκλωμα διακίνησης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βράζει η Λέσβος: Κλέβουν ότι βρουν οι λαθρομετανάστες. Αμέτρητες καταγγελίες για κλοπές
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications