18 Ιουν 2016

Υπάρχει Πακιστάν Κορινθίας;

Υπάρχει Πακιστάν Κορινθίας;

Στην χώρα «μπιπ» που ζούμε όλα είναι πιθανά αλλά και Πακιστάν…Κορινθίας κανείς δεν το φαντάζεται…! Και όμως η άδεια οδήγησης του Πακιστανού που σας παρουσιάζουμε αυτό λέει…!

Και μετά θέλουμε να μας πάρουν στα σοβαρά οι υπόλοιποι λαοί της Ευρώπης…!Η φωτογραφία είναι αυθεντική και όχι προϊόν μονταζ…!

Πες το όμως ψέμματα η Κορινθία έχει φτάσει στο επίπεδο του Πακιστάν…!πηγή: diogenis-press.gr

Σχόλιο: Περίπου 4 χρόνια πριν είχαμε μία πληροφορία από αναγνώστη που μας έλεγε ότι οι Πακιστανοί έφευγαν από την Αθήνα και πήγαιναν στην Κόρινθο γιατί υπήρχε ένα κύκλωμα που τους έδινε διπλώματα με το ανάλογο αντίτιμο βέβαια.

Το κυριότερο πρόβλημα ήταν ότι δεν μπορούσαν να περάσουν τα σήματα γιατί η εξέταση ήταν στα Ελληνικά. Τότε δεν δώσαμε σημασία γιατί η κατηγορία ήταν σοβαρή και δεν θελήσαμε να το ανεβάσουμε σαν θέμα αφού δεν μπορούσαμε να το ελέγξουμε.

Σήμερα λοιπόν είδαμε αυτό στο Κορινθιακό σάιτ και αναρωτηθήκαμε τι συμβαίνει πραγματικά. Αν κάποιος λοιπόν είναι αρμόδιος ας κάνει έλεγχο σε αυτό το θέμα.

eglimatikotita.gr
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Υπάρχει Πακιστάν Κορινθίας;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications