8 Ιουν 2016

H μοίρα των κακομαθημένων!«χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση- αστρονομικό ποσό που θα δώσει !

H μοίρα των κακομαθημένων!«χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση- αστρονομικό ποσό που θα δώσει στον Αλβανό οι γνωστή ύπουλη ράτσα!

Καμιά λύπηση σε ηλίθιες που πέφτουν θύματα,άξιες της μοίρας τους! η ηλιθιότητα ορισμένων γυναικών ξεπερνάει κάθε λογική!ευκολόπιστες και εύκολα θύματα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real, το ζευγάρι το 2005 όπου παντρεύτηκε είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο!. Οι δικηγόροι της Αθηνάς εξετάζουν τώρα όλα τα ενδεχόμενα και έχουν ξεσκονίσει την περιουσία του ζευγαριού που έχει αποκτηθεί μετά τον γάμο, έτσι ώστε η Αθηνά Ωνάση να πληρώσει όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα.

Το ιδιωτικό συμφωνητικό που υπέγραψαν όταν παντρεύτηκαν ανήκει στην τρίτη κατηγορία, δηλαδή ότι το ζευγάρι κρατάει χωριστά την ατομική του περιουσία πριν τον γάμο και στην συνέχεια υπέγραψαν άλλο ένα συμφωνητικό για την περιουσία που θα αποκτούσαν κατά την διάρκεια του γάμου.

Σε περίπτωση που το ζευγάρι έφτανε στο διαζύγιο-άσχετα με το ποιος θα το ζητούσε- ο άλλος θα έχανε το 50% της περιουσίας του άλλου αλλά θα έπαιρνε ένα εφάπαξ ποσό για τα χρόνια που ήταν παντρεμένοι.

Το ποσό αυτό ανέρχεται στο 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε χρόνο έγγαμου βίου και αφορά αποκλειστικά και μόνο την περιουσία της Αθηνάς και όχι τις κοινές επαγγελματικές κινήσεις που έκαναν κατά τη διάρκεια του γάμου. Ωστόσο, μπορεί να προκύψουν πολλά ακόμα ζητήματα που αφορούν τις κοινές επιχειρηματικές κινήσεις που έκαναν στα έντεκα χρόνια γάμου τους, το οποία και εξαιρούνται από τα όσα ορίζει το ιδιωτικό προγαμιαίο συμφωνητικό.

Αυτό σημαίνει ότι η Αθηνά θα χρειαστεί να πληρώσει συνολικά 45 εκατομμύρια δολάρια. Θα δώσει στον Ντόντα το ποσό που ορίζει το προγαμιαίο συμβόλαιο, δηλαδή 11 εκατομμύρια δολάρια, ένα για κάθε χρόνο γάμου, και επιπλέον το 50% από τα 60 εκατομμύρια που αξίζει η εταιρεία τους, δηλαδή ακόμη 30 εκατομμύρια δολάρια. Όμως, η χρυσή κληρονόμος θα κληθεί να πληρώσει ακόμη περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια για δικαστικά έξοδα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

H μοίρα των κακομαθημένων!«χρυσό» διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση- αστρονομικό ποσό που θα δώσει !
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats