22 Ιουν 2016

Οι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με κόκκινα δάνεια δεν θα πληρώσουν μία!

Οι ψηφοφόροι τουρκόσποροι και αφρικανοσποροι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με κόκκινα δάνεια δεν θα πληρώσουν μία!

Μόλις το 15% των δανειοληπτών με κόκκινα δάνεια προσέρχεται στις τράπεζες για ρύθμιση των οφειλών του. Στο μεταξύ τον Μάρτιο τα κόκκινα δάνεια ξεπερνούσαν το 45% των συνολικών δανείων που έχουν δώσει οι τράπεζες.

Η πλάκα είναι ότι η πλειοψηφία αυτών των δανειοληπτών είναι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ τούς οποίους είχε παραμυθιάσει το κόμμα ότι δεν πρόκειται να πληρώσουν τα δάνειά τους, ότι θα υπάρξει σεισάχθεια ότι οι τράπεζες δεν πρόκειται να ακουμπήσουν την πρώτη κατοικία. Ετσι λοιπόν εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές του ηρωικού Νίκου Καρανίκα με το σύνθημα Δεν Πλερώνω φέσωσαν τις τράπεζες και φυσικά το τελευταίο που θα κάνουν είναι να προσέλθουν στον γκισέ για διακανονισμό.

Τα κόκκινα δάνεια ακουμπάνε το ιλιγγιώδες ποσό των 120 δις ευρώ. Οσες ακριβώς είναι και οι εγκλωβισμένες καταθέσεις των Ελλήνων καταθετών στις τράπεζες οι οποίοι χτυπάνε το κεφάλι τους στο τοίχο επειδή δεν πρόκαμαν να τις βγάλουν στο εξωτερικό παρότι έβλεπαν που το πήγαινε το έργο ο Βαρουφάκης. Οι ηρωικοί Συριζαίοι δανειολήπτες λοιπόν γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια της τράπεζες και αντιστέκονται στις ρυθμίσεις απαιτώντας από την αλανιάρα κυβέρνηση να τους χαρίσει τα δάνεια και φυσικά το σπίτι.

ΟΙ πολίτες, ως επί το πλείστον ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ χρωστάνε σε απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ 2,7 δις ευρώ, σε κόκκινα δάνεια 110 δις ευρώ, στην Εφορία 87 διςευρώ και στα Ασφαλιστικά Ταμεία 37 δις ευρώ. Μιλάμε για ένα συναρπαστικό υπαίθριο πάρτυ Δεν πληρώνω.

Την ίδια στιγμή τα χιπιά του ΣΥΡΙΖΑ απαιτούν αυτά τα χρέη να τα πληρώσουν οι Μένουμε Ευρώπη και μάλιστα οι σύμβουλοι του υπ. Οικονομικών ετοιμάζουν σχετικό Νομοσχέδιο. Οσοι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ χρωστάνε στεγαστικό και καταναλωτικό δάνειο αρκεί να το δηλώσουν στα κόμματά τους με μια απλή υπεύθυνη δήλωση και η κυβέρνηση θα αναλάβει να μεταφέρει τα δάνεια στους Μένουμε Ευρώπη. Εδώ κοτζάμ υπουργεία αρνούνται να πληρώσουν τις οφειλές τους σε ρεύμα, νερό και τηλέφωνα. Χάος, το απόλυτο χάος…πηγή kourdistoportocali.com (ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ το πείραμα πέτυχε εκδηλώθηκαν πάλι τσιμπήσαμε αρκετά "σκυλια"...)

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Οι ψηφοφόροι των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με κόκκινα δάνεια δεν θα πληρώσουν μία!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications