22 Ιουν 2016

Δρομολόγιο - θρίλερ της United Airlines από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη

Δρομολόγιο - θρίλερ της United Airlines από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη

Σε σήριαλ για γερά νεύρα εξελίσσεται η αναχώρηση από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, ενός αεροσκάφους της United Airlines το οποίο ως τώρα έχει ματαιώσει το ταξίδι του δύο φορές μέσα σε δύο μέρες.

Η τρίτη απόπειρα αναχώρησης του αμερικανικού Boeing 767 από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη το μεσημέρι, υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα παρουσιαστεί εκ νέου κάποιο πρόβλημα στο αεροσκάφος. Η αρχική πτήση της United Airlines από την Αθήνα με προορισμό τη Νέα Υόρκη, με 208 επιβάτες και μέλη πληρώματος, ήταν προγραμματισμένη για τις 13:10 το μεσημέρι της Κυριακής.

Ωστόσο, περίπου 90 λεπτά μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο, το αμερικανικό αεροσκάφος αναγκάστηκε να επιστρέψει στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καθώς οι πιλότοι του ανέφεραν στον Πύργο Ελέγχου ότι υπήρχε ένδειξη βλάβης στα κινούμενα πτερύγιά του (flaps).

Το αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν Έλληνες επιχειρηματίες και στελέχη του ελληνοαμερικανικού επιμελητηρίου, όλοι προσκεκλημένοι της εταιρείας του Χρηματιστηρίου Αθηνών, προσγειώθηκε ασφαλώς στο αεροδρόμιο της Αθήνας στις 16:32, με σκοπό να επιδιορθωθεί η βλάβη. Προηγουμένως, ο κυβερνήτης του αναγκάστηκε να αδειάσει το μεγαλύτερο μέρος των καυσίμων του Boeing 767 στον αέρα, ώστε η προσγείωση να γίνει με το ενδεδειγμένο βάρος.

Στο μεταξύ, λόγω της παρέλευσης του ωραρίου εργασίας του πληρώματος, η αναχώρηση της πτήσης της United Airlines από την Αθήνα προγραμματίστηκε εκ νέου για τις 13:30 της Δευτέρας. Ωστόσο, και η νέα απόπειρα πραγματοποίησης της πτήσης προς τη Νέα Υόρκη είχε το ίδιο σύντομο τέλος.

Συγκεκριμένα, το αεροσκάφος αφού πέταξε περίπου μέχρι τη Μύκονο, εμφάνισε και πάλι τεχνικό πρόβλημα (λέγεται ότι εμφανίστηκε η ίδια ένδειξη για βλάβη στα flaps), με αποτέλεσμα ο κυβερνήτης του να αδειάσει εκ νέου τα καύσιμα στον αέρα και να επιστρέψει ξανά στην Αθήνα περίπου στις 15:00.

Το γεγονός αυτό προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των επιβατών, καθώς έπειτα από δύο απόπειρες εκτέλεσης της πτήσης τους, τελικά δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν για τον προορισμό τους. Ορισμένοι ζήτησαν να τους επιστραφούν τα χρήματα του εισιτηρίου τους, άλλοι ζήτησαν να αλλάξουν πτήση ώστε να φύγουν με άλλη εταιρεία κι άλλοι οδηγήθηκαν σε ξενοδοχεία της Αθήνας, περιμένοντας την πτήση της Τρίτης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δρομολόγιο - θρίλερ της United Airlines από την Αθήνα προς τη Νέα Υόρκη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: