22 Ιουν 2016

Πολυπολιτισμική ενημέρωση: Μπαγκλαντεσιανός βίαζε ανήλικα κορίτσια φυσιολογικό στην χωρα του! στον Άγιο Παντελεήμονα...

Πολυπολιτισμική ενημέρωση: Μπαγκλαντεσιανός βίαζε ανήλικα κορίτσια στον Άγιο Παντελεήμονα...

Συνεχίζοντας τις ειδήσεις που αφορούν ήθη και έθιμα από πολιτισμούς όλου του κόσμου μεταφερόμαστε στον εξωτικό Άγιο Παντελεήμονα όπου άνδρας απο το Μπαγκλαντές ασέλγησε σε 7χρονη και 9χρονες,πιθανότατα γιατί ο πολιτισμός του δεν το απαγορεύει,ξέρετε τι σημαίνει αυτο? .

έχουν δείξει αρκετοί συντοπίτες του κατά το παρελθόν… Λόγω της ύποπτης στάσης του οι αστυνομικοί οδήγησαν τον Μπαγκλαντεσιανό στην υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Ασφάλειας όπου και αποκαλύφθηκαν οι αρρωστημένες πράξεις του.

Όπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί, λίγο πριν τον βρουν οι αστυνομικοί ο 42χρονος είχε ανεβάσει στο μοτοσικλέτα του τα τρια κορίτσια και υποσχόμενος ότι θα τα πάει βόλτα τα οδήγησε στο πάρκινγκ πολυκατοικίας.

Εκεί, στο σκοτάδι επιτέθηκε στα κορίτσια και ασέλγησε σε βάρος του. Και αυτή, δυστυχώς, δεν ήταν η πρώτη φορά που ο άνδρας από το Μπαγκλαντές είχε ασελγήσει και μάλιστα δύο φορές σε βάρος των τριών αυτών κοριτσιών.

Η έρευνα έδειξε ότι μια εβδομάδα νωρίτερα είχε ασελγήσει ξανά στα σώματα των τριών ανήλικων παιδιών αυτή τη φορά στο σπίτι του όπου παρέσυρε τα κοριτσάκια με δέλεαρ φρούτα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερη ” ανταλλαγή πολιτισμικών εθίμων” από κάθε γωνιά του κόσμου στην αυλή μας το εξωτικό Ελλαδιστάν....

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πολυπολιτισμική ενημέρωση: Μπαγκλαντεσιανός βίαζε ανήλικα κορίτσια φυσιολογικό στην χωρα του! στον Άγιο Παντελεήμονα...
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats