22 Ιουν 2016

Πίκρες αλήθειες απο Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή! video εσύ κάτσε στο καναπέ σου (όσο τον έχεις! )και να τους λες φασίστες! οπως σου λενε ΜΜΕ!!

Πίκρες αλήθειες απο Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή! video εσύ κάτσε στο καναπέ σου (όσο τον έχεις! )και να τους λες φασίστες!  οπως σου λενε ΜΜΕ!!

«Μας φέρατε νύχτα ένα cd με 7.500 σελίδες που ξεπουλάτε τα πάντα. Σας το επιστρέφουμε» δήλωσε ο Κασιδιάρης με τον προεδρεύοντα εκείνη την ώρα, Νικήτα Κακλαμάνη, να ζητά να κλείσουν το μικρόφωνο του ενώ του φώναζε «Δεν έχετε τον λόγο» και παρατήρησε «Είναι αντικοινοβουλευτικό αυτό που κάνετε και σας εγκαλώ στην πράξη. Και το κάνετε ενώ στα θεωρεία είναι 50 μαθητές από την Καλαμαριά για να κάνετε θέατρο».

Και video 09/02/2015 γιατι κάποιοι ξεχνούν πολύ εύκολα! τότε που έπρεπε δεν τους στήριξαν!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πίκρες αλήθειες απο Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή! video εσύ κάτσε στο καναπέ σου (όσο τον έχεις! )και να τους λες φασίστες! οπως σου λενε ΜΜΕ!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications