29 Ιουν 2016

Έλα τώρα να δούμε πως παίζει βρώμικα με την ψυχή σου το μάρκετινγκ του "ανθρωπισμού"

Έλα τώρα να δούμε πως παίζει βρώμικα με την ψυχή σου το μάρκετινγκ του

Γιατί επιτέλους πρέπει να καταλάβεις πως απαραίτητη προϋπόθεση για να σου διαλύσουν τη χώρα, είναι να καταφέρουν πρώτα να σου διαλύσουν την ψυχή...

Να επενδύσουν στην ενοχή σου για όλα όσα δεν έφταιξες... Να εξανθρωπίσουν τη μπίζνα των "αλληλέγγυων" και τη βρωμιά του "ανθρωπισμού" που σου πουλάνε...

Έλα να δούμε πως επιχειρούν να σου στραγγίξουν και το τελευταίο ίχνος της ανθρώπινης ευαισθησίας, ποτίζοντας μ αυτό το δέντρο της ανοχής σου... Χρησιμοποιώντας και την τελευταία του σταγόνα για να τη μετατρέψουν σε αντίδοτο - δηλητήριο για να σκοτώσουν ακόμη κι αυτή την εύλογη ανησυχία σου...Επενδύουν στο ψέμα για να κουκουλώσουν την ολέθρια αλήθεια τους... Σε αποκαλούν συλλήβδην φασίστα και ρατσιστή, για να οχυρώσουν πίσω από αφορισμούς και ενοχικά σύνδρομα, το φασισμό που ξεχειλίζει από τα διεστραμμένα μυαλά τους.

Έλα να παρατηρήσουμε λοιπόν ένα κακοστημένο σκηνικό, ενορχηστρωμένο από το μάρκετινγκ της κίβδηλης ανθρωπιάς τους. Έλα να δούμε μαζί το περιεχόμενο μιας κατασκευασμένης εικόνας. Σε πρώτο πλάνο βλέπουμε έναν...

δυστυχισμένο" να κρατά λένε στα χέρια το μικρό του παιδί, και στην πλάτη την τυφλή σύζυγό του. Τι άλλο βλέπουμε...Έναν νεαρό στην αριστερή μεριά, με δυο παιδιά στην αγκαλιά του να παίρνει μόνος του το δρόμο το γνωστό. Όχι δε θα ρωτήσουμε που είναι η σύζυγός του γιατί αυτό χαλά τη σούπα.

Αλλά να μην αναρωτηθούμε γιατί δίπλα του βόσκουν τα παπούτσια του Σομαλού με το σακίδιο στην πλάτη, που μετακόμισε με τα παπούτσια του για τις ανάγκες του πλάνου μαζί με το φιλαράκι του που φόρεσε το καπελάκι μάγκικα και ανάποδα ο δυστυχής???

Να μην αναρωτηθούμε τι ακριβώς πανηγυρίζει ο άλλος «δυστυχής» στη δεξιά μεριά του πλάνου με το κινητό σε ετοιμότητα και ζωσμένος με τη μπανάνα στην κοιλιά???

Να μην αναρωτηθούμε γιατί «ουδέν σχόλιο» για τους τουλάχιστον 20 φρεσκοκουρεμένους λοκατζήδες που μετρήσαμε???

Δεν ξέρω γιατί πρέπει να προσπεράσουμε τους τουλάχιστον 5 άνδρες και τουλάχιστον 3 γυναίκες από την Αφρική που καμαρώνουν ανάμεσα στους «πρόσφυγες» από τη Συρία, αλλά να μην αναρωτηθούμε οι υπόλοιποι φρεσκοκουρεμένοι λοκατζήδες, σε ποιο μέτωπο πολέμησαν??? Θα έπρεπε να υπερασπίζονται την πατρίδα τους αυτή τη στιγμή ή να παριστάνουν τους πρόσφυγες στην Ελλάδα???

Κι αυτό το κατάλευκο κοριτσάκι δίπλα στην Αφρικάνα μαμά??? Πως προέκυψε???Και το παρατημένο σακίδιο δίπλα από τη βάρκα??? Ποιος …χριστιανός το λησμόνησε και θα το ψάχνει???

Και τέλος να μη ρωτήσουμε... Το παλληκάρι του πρώτου πλάνου, δε θα έπρεπε κανονικά τώρα που βγήκε από τη βάρκα να έχει δίπλα του την τυφλή γυναίκα του και να περπατά, αφού ο ίδιος έχει αγκαλιά το παιδί του??? Με τη γυναίκα στην πλάτη θα συνεχίσει τη διαδρομή??? Με τη γυναίκα στην πλάτη έφτασε μέχρι τη Μυτιλήνη??? Κι αν ναι... Τότε γιατί φορά παπούτσια η δόλια??? Δεν είναι κρίμα κι άδικο???

Νταξ παιδιά... Δεν ξέρουμε αν η κυρία είναι όντως τυφλή, αλλά να είστε βέβαιοι πως όλοι εμείς δεν είμαστε όσο θα θέλατε μαλάκες. Νταξ???>Κάθε άλλη παρατήρηση δεκτή για να φτιάξουμε το πάζλ αυτής της κακοστημένης παράστασης.

Το βέβαιο πάντως είναι ότι πρέπει ν αλλάξετε σκηνοθέτη μάγκες… Παραβρώμισε το πράγμα… Δε νομίζετε???

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Έλα τώρα να δούμε πως παίζει βρώμικα με την ψυχή σου το μάρκετινγκ του "ανθρωπισμού"
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications