18 Ιουν 2016

Το Ισλαμικό Κράτος σταυρώνει όποιον δεν τηρεί τη νηστεία στο Ραμαζάνι

Το Ισλαμικό Κράτος σταυρώνει όποιον δεν τηρεί τη νηστεία στο Ραμαζάνι

Εξτρεμιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος συνέλαβαν έναν αριθμό πολιτών, στην επαρχία Ντέιρ Αλ Ζουρ της Συρίας, με την κατηγορία ότι δεν τηρούσαν τη νηστεία του Ραμαζανιού.

Οι συλληφθέντες μαστιγώθηκαν δημοσίως και στη συνέχεια σταυρώθηκαν.Η νέα αποτρόπαια βαρβαρότητα συνέβη στην πόλη Αλ Μαγιαντίν το απόγευμα της Πέμπτης.«Η θρησκευτική αστυνομία Αλ Χίσμπα συνέλαβε 11 ανθρώπους στη Μαγιαντίν επειδή δεν τηρούσαν τη νηστεία».

«Μαστιγώθηκαν δημοσίως με 50 χτυπήματα έκαστος και στη συνέχεια σταυρώθηκαν στην αγορά στο κέντρο της πόλης», μετέδωσε ο τοπικός ακτιβιστής Γιασίρ Αλ Φαρχάν μιλώντας στο ARA News.

«Εκατοντάδες άνθρωποι ήταν μάρτυρες της βάναυσης τιμωρίας. Το Ισλαμικό Κράτος προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους με αυτές τις μεθόδους», εξήγησε ο ίδιος ακτιβιστής.

Ένας ιεροεξεταστής της Σαρία είχε προηγουμένως διαβάσει την απόφαση του «δικαστηρίου» στο πλήθος. «Δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για ένα μουσουλμάνο να μην τηρεί τη νηστεία του Ραμαζανιού», είπε τους τρομοκρατημένους ανθρώπους.

Και στην πόλη Αμπού Καμάλ οκτώ πολίτες κρεμάστηκαν από το Ισλαμικό Κράτος σε στύλους του ηλεκτρικού ρεύματος επειδή δεν τηρούσαν τη νηστεία.Μαστιγώνουν και σταυρώνουν τους παραβάτες

Από την αρχή του Ραμαζανιού το Ισλαμικό Κράτος τιμωρεί συνεχώς πολίτες, είπε ο ακριβιστής Σαράι Αντ Ντιν μιλώντας στο ARA News. «Σύμφωνα με το Ισλαμικό Κράτος όλοι είναι υποχρεωμένοι να τηρούν το Ραμαζάνι. Ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Η ποινή για τους παραβάτες είναι μαστίγωμα και σταύρωση», εξήγησε ο Ντιν.

Η επαρχία της Ντέιρ Αλ Ζουρ βρίσκεται στην ανατολική Συρία. Ελέγχεται όλη από το Ισλαμικό Κράτος εκτός από την πρωτεύουσά της, πόλη Ντέιρ Αλ Ζουρ, που παραμένει υπό κυβερνητικό έλεγχο.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το Ισλαμικό Κράτος σταυρώνει όποιον δεν τηρεί τη νηστεία στο Ραμαζάνι
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats