23 Ιουν 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις VDV μεταφέρθηκαν στη Συρία εσπευσμένα!!

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις VDV μεταφέρθηκαν στη Συρία εσπευσμένα!!

Αμέσως μετά τη χτεσινή ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου, η οποίο τόνιζε προς κάθε κατεύθυνση ότι η υπομονή της Ρωσίας στη Συρία τελειώνει.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Άμυνας Ανατόλι Αντόνοφ, έκανε λόγο για 25.000 Ρώσους στρατιώτες που θα πάρουν το στάτους του Βετεράνου αναγνωρίζοντας την προσφορά τους στο μέτωπο της Συρίας.

Φαίνεται όμως ότι η ρωσική εμπλοκή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη και η Ρωσία πάει για να "πάρει τη ρεβάνς". Σήμερα ο συριακός Στρατός δέχτηκε επίθεση με χημικά αέρια στη Ράκκα. Όμως δεν έχει οπισθοχωρήσει.

Διεξάγεται ένας πολύ βρώμικος πόλεμος από το συριακό Παρατηρητήριο. Το Ισλαμικό Χαλιφάτο έχει χάσει κάθε μάχη και ο Τσάρος επιτίθεται δυναμικά. Η αερομεταφερόμενοι της Ρωσίας, είναι φημισμένοι μαχητές και ανήκουν στην ελίτ του ρώσικου στρατού.

Είναι μια κίνηση ματ από το ρώσικο Επιτελείο, που όντως φαίνεται να έχει χάσει την υπομονή του και πάει να κρασάρει το Χαλιφάτο μια και καλή. Οι εξελίξεις αυτές δίνουν και τελική μορφή στην έκβαση του αποτελέσματος.

Στην τελευταία ενημέρωση πριν δύο μήνες περίπου το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας μίλησε για 12.000 μετάλλια οπότε γίνεται κατανοητό πως επιπλέον 13.000 περίπου Ρώσοι στρατιώτες βρίσκονται ή θα πάνε στη Συρία να "τελειώσουν" την υπόθεση..

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ρωσικές αερομεταφερόμενες δυνάμεις VDV μεταφέρθηκαν στη Συρία εσπευσμένα!!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications