ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ : Η στιγμή που ο αιμόφυρτος τρομοκράτης πυροδοτεί τα εκρηκτικά! στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης..
Μακελειό στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.. με πάνω από 50 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (Βίντεο)

Βίντεο - ντοκουμέντο από την εξουδετέρωση ενός εκ των δραστών της Πόλης! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:Η στιγμή που ο αιμόφυρτος τρομοκράτης πυροδοτεί τα εκρηκτικά!

Σε κρίσιμη κατάσταση πολλοί από τους τραυματίες των εκρήξεων - Άγνωστη ακόμα η ταυτότητα, αλλά και τα κίνητρα των δραστών Είκοσι οχτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και εξήντα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τα έξι βαριά, κατά τις επιθέσεις τριών βομβιστών αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, σύμφωνα με ανακοίνωση του νομάρχη Κωνσταντινούπολης Βασίπ Σαχίν.

Αυξάνεται ώρα με την ώρα ο αριθμός των θυμάτων από τις επιθέσεις τριών βομβιστών αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης. Σύμφωνα με την Daily Mail ο αριθμός των θυμάτων ξεπέρασε τους 50 ενώ οι τραυματίες είναι τουλάχιστον 60 Νωρίτερα, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Τουρκίας Μπεκίρ Μποζντάγ είχε δηλώσει ότι σκοτώθηκαν δέκα άτομα και τραυματίστηκαν άλλα 20, ενώ οι αξιωματούχοι και τα τοπικά ΜΜΕ μιλούσαν για δύο βομβιστές. Το τουρκικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Ανατολή, πριν από λίγο μετέδωσε την πληροφορία περί 60 τραυματιών.

Προς το παρόν επικρατεί σύγχυση σχετικά με τις συνθήκες τις επίθεσης και τον αριθμό των εκρήξεων. Αν και αρχικά γινόταν λόγος για δύο εκρήξεις, τα τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια τώρα κάνουν λόγο για τρεις εκρήξεις, μία στις αφίξεις, μία στις αναχωρήσεις των διεθνών πτήσεων και μία στο πάρκινγκ του αεροδρομίου.Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CNN Turk, είπε πως δύο δράστες επιχείρησαν να περάσουν από το σημείο ελέγχου των διεθνών πτήσεων. Ακολούθησαν πυροβολισμοί και η έκρηξη. Προς το παρόν δεν είναι ξεκάθαρο σε ποια σημεία έγιναν οι εκρήξεις.

Για ενδεχόμενο ενέργειας της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» κάνει λόγο αρθρογράφος της Χουριέτ. Για ενδεχόμενο ενέργειας της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος» κάνει λόγο ο αρθρογράφος της εφημερίδας Χουριέτ Αμπντουλκαντίρ Σελβί, αναφερόμενος στην επίθεση αυτοκτονίας στο αεροδρόμιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης.

Το άρθρο του Σελβί που πρόσκειται στο κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της εφημερίδας. Ο Σελβί γράφει ότι οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς και ακολούθησε συμπλοκή. Ο ένας από τους δράστες σκοτώθηκε από τις σφαίρες των αστυνομικών, ο ένας σκοτώθηκε όταν έθεσε σε λειτουργία το μηχανισμό των εκρηκτικών που είχε πάνω του και ο ένας συνελήφθη. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, επτά ήταν οι δράστες που οργάνωσαν την επίθεση, πράγμα που σημαίνει ότι η αστυνομία καταζητεί τέσσερις.

Σύμφωνα με τον αρθρογράφο, ο δράστης που ήταν ζωσμένος με εκρηκτικά είχε κάνει είσοδο στο αεροδρόμιο το απόγευμα, πράγμα που επιβεβαιώθηκε και με τις κάμερες ασφαλείας. Ο αρθρογράφος σημειώνει ότι αρχικά οι υποψίες οδηγούσαν στο ΡΚΚ, αλλά όσο προχωρά η ώρα ενισχύεται το ενδεχόμενο να είναι ενέργεια της οργάνωσης «Ισλαμικό Κράτος».

Τα όσα αναφέρει ο αρθρογράφος πάντως έρχονται σε αντίθεση με τη δήλωση του νομάρχη Κωνσταντινούπολης περί τριών επιχειρήσεων αυτοκτονίας.Σημειώνεται ότι το τουρκικό ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο επέβαλε απαγόρευση μετάδοσης πληροφοριών πέραν των επίσημων. Στις υπό εξέλιξη συζητήσεις που έχουν ήδη ξεκινήσει στα τηλεοπτικά κανάλια γύρω από την οργάνωση που πραγματοποίησε την επίθεση, ως συνήθως, ακούγεται το Ισλαμικό Κράτος και το ΡΚΚ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications