7 Ιουν 2016

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τα @ γ@μήσου πάνε και έρχοντε μέσα στη βουλή μήπως ήρθε η ώρα να το ακούσουν και απο εμάς;;

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τα @ γ@μήσου πάνε και έρχοντε μέσα στη βουλή μήπως ήρθε η ώρα να το ακούσουν και απο εμάς;;

Ο κανονισμός δεν σας συμφέρει. Είστε υποχρεωμένοι. Θα κληθεί φορέας από την Χ.Α όσο και να μην θέλετε. Καραγκιόζη ε καραγκιόζη! Είστε δημοκρατικοί φασίστες. Ντροπή σας. Δημοκρατικοί δικτάτορες είστε… Κάτσω κάτω ρε βλάκα γελοίε…» φώναζαν οι χρυσαυγίτες βουλευτές μέσα στη βουλή.

Οι Γιάννης Λαγός, Ηλίας Παναγιώταρος και Ευάγγελος Καρακώστας φώναζαν γιατί δεν έγινε αποδεκτό το αίτημά τους για πρόσκληση συγκεκριμένων φορέων στην συνεδρίαση για τον νέο αναπτυξιακό.

Ε. Καρακώστας: δεν θα μας πείτε εμείς ποιους θα καλέσουμε Χ. Καφαντάρη: θα το θέσω σε ψηφοφορία δεν θεωρώ ότι εκπροσωπούν κάποιο μεγάλο φορέα όπως κάποιο επιμελητήριο
Ηλ. Παναγιώταρος: τότε γιατί ζητάτε τη γνώμη μας; Δεν είναι μαγαζί σας εδώ μέσα κυρία πρόεδρε
Χ. Καφαντάρη: οι φορείς δεν είναι απόφαση του προέδρου αλλά συναπόφαση των πολιτικών δυνάμεων. Η δική σας πρόταση θα τεθεί σε ψηφοφορία

Ηλ. Παναγιώταρος: γιατί εμείς τι είμαστε ; στοπ πηγάδι κατουρήσαμε;
Χ. Καφαντάρη: να διαγραφούν από τα πρακτικά
Ηλ. Παναγιώταρος: η 3η πολιτική δύναμη δεν έχει λόγο; πού το λέει αυτό στον Κανονισμό ότι αποφασίζει το Σώμα με ψηφοφορία;
Γ. Λαγός: Και τι θα κάνει ότι γουστάρει η πλειοψηφούσα παράταξη; Δεν σας συμφέρει ο κανονισμός αυτά που γράφει; Τώρα τον διαβάζετε άρα δεν τον ξέρετε. Εχετε ξεφτιλιστεί ! Διασύρεστε Επικρατεί φασαρία με τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να διαμαρτύρονται.

Γ. Λαγός: βούλωσέ το ρε καραγκιόζη, βλάχο, βλακάκο επειδή μου το είπες εσύ θα κάτσω κάτω;;
Κ. Μπάρκας: ντροπή σας φασίστες
Ε. Καρακώστας: Αϊ γαμ.. σου ρε
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σταλινικός αποκλεισμός των φορέων που πρότεινε η Χρυσή Αυγή στην συζήτηση για τον αναπτυξιακό νόμο «Για ακόμη μια φορά είδαμε πως οι Συριζαίοι και συνολικά τα κοινοβουλευτικά κόμματα του αντισυνταγματικού αντιλαμβάνονται την Δημοκρατία.

Η προεδρεύουσα της επιτροπής παραβαίνοντας τον κανονισμό δεν κάλεσε κανέναν από τους φορείς που πρότεινε το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας ώστε να παραστούν στην συνεδρίαση για τον αναπτυξιακό νόμο.

Μάλιστα η προεδρεύουσα επικαλέστηκε ένα ανύπαρκτο άρθρο του κανονισμού της βουλής και έθεσε τους φορείς που πρότεινε η Χρυσή Αυγή σε ψηφοφορία με αποτέλεσμα όλοι οι βουλευτές του αντισυνταγματικού τόξου να καταψηφίσουν, ενώ δεν έγινε το ίδιο για τους φορείς που πρότειναν τα άλλα κόμματα. Κάτι το οποίο καταδεικνύει πως πρόκειται για μια προσχηματική και πλήρως στημένη από τα κόμματα της φαυλοκρατίας διαδικασία.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αντέδρασαν και απαίτησαν από το προεδρείο να παρουσιάσει το άρθρο με το οποίο απέκλεισε τους προτεινόμενους φορείς, πράγμα το οποίο δεν έπραξε και διέκοψε την συνεδρίαση με συνοπτικές διαδικασίες.
Επισημαίνεται ότι, οι φορείς που κάλεσε η Χρυσή Αυγή αφορούσαν μικρές επιχειρήσεις, γιατρούς και δικηγόρους, που πλήττονται βάναυσα, όπως και κάθε επαγγελματικός κλάδος, από τα εθνοκτόνα μνημόνια» καταγγέλει η Χρυσή Αυγή στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ: Τα @ γ@μήσου πάνε και έρχοντε μέσα στη βουλή μήπως ήρθε η ώρα να το ακούσουν και απο εμάς;;
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications