10 Ιουν 2016

Απάτη στο Facebook με σελίδα που χαρίζει τρεις υπερπολυτελείς Mercedes

Απάτη στο Facebook με σελίδα που χαρίζει τρεις υπερπολυτελείς Mercedes

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένας διαγωνισμός που χαρίζει τρεις υπερπολυτελείς Mercedes-Benz E63 AMG.

Η επίσημη σελίδα της Mercedes-Benz στην Ελλάδα διέψευσε κάθε σχέση με τη συγκεκριμένη σελίδα, ενώ χιλιάδες χρήστες έπεσαν θύματα του like-farming που εμφανίστηκε στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο.

«Αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία όπου εμείς στη εταιρεία Mercedes-Benz θα δώσουμε 3 Εκπληκτικές Mercedes-Benz E63 AMG σε τρεις νικητές που θα επιλέξουμε τυχαία στις 31 Ιουνίου 2016. Θέλετε να μπείτε σε αυτή την καταπληκτική κλήρωση για να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μια ολοκαίνουργια Mercedes-Benz E63 AMG?», γράφουν σε post που έκανε τον γύρο του Facebook και το οποίο συγκέντρωσε περισσότερα από 50.000 likes.

Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός ότι οι εμπνευστές του διαγωνισμού ανέφεραν πως η επιλογή των νικητών θα γινόταν στις… 31 Ιουνίου, ενώ η τελευταία μέρα του μήνα είναι η 30η Ιουνίου.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι η συγκεκριμένη σελίδα είναι spam και δεν ανήκει στο επίσημο δίκτυο της Mercedes-Benz», ανακοίνωσε η επίσημη σελίδα της Mercedes στην Ελλάδα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απάτη στο Facebook με σελίδα που χαρίζει τρεις υπερπολυτελείς Mercedes
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications