10 Ιουν 2016

Απαγορευμένη Αρχαιολογία! 3 ευρήματα που αποδεικνύουν οτι η επίσημη ιστορία είναι λάθος!

Απαγορευμένη Αρχαιολογία! 3 ευρήματα που αποδεικνύουν οτι η επίσημη ιστορία είναι λάθος!

Ο αριθμός των αντικειμένων που έχουν ανακαλυφθεί και αποσιωπηθεί απο την επίσημη ιστορία είναι αμέτρητος. Κάθε ανακάλυψη αποδεικνύει πόσο έξυπνοι ήταν οι αρχαίοι πολιτισμοί πριν από χιλιάδες χρόνια, και ότι η ιστορία, όπως την έχουμε διδαχθεί στα βιβλία της ιστορίας είναι γεμάτη ψεμματα!.

Υπάρχουν αμέτρητα ευρήματα που περιμένουν να αλλάξουν της ιστορία μια για πάντα,η ιστορια για την προέλευση της ανθρωπότητας και του πολιτισμού είναι εντελώς λάθος,η ανθρωπότητα γνώριζε οτι η Γη ήταν στρογγυλή, πριν απο τότε που έλεγαν οτι ειναι επίπεδη. Γνωρίζουμε ότι ο Κολόμβος δεν ανακάλυψε την Αμερική.

Ωστόσο γίνεται σκόπιμη απόκρυψη της αληθινής ιστορίας, στα βιβλία της ιστορίας ο Tesla δεν είναι πουθενά, ακόμα και αν οι εφευρέσεις του έφεραν τον πολιτισμό στο σημείο όπου βρισκόμαστε σήμερα.

Τα θρησκευτικά δόγματα είναι τραγικά λάθος! η ανθρωπότητα υπήρχε στην Γη για εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια, πριν καν υπάρξει κάποια θρησκεία που γράφει για την δημιουργία του ανθρώπου απο τον θεο!. Γνωρίζουμε ότι οι αρχαίοι πολιτισμοί είχαν διασυνδέσεις πριν από χιλιάδες χρόνια ακομα και σε μεγαλες αποστάσεις.

Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια ματιά σε τρεις ανακαλύψεις που έχουν επισημανθεί ως Απαγορευμένη Αρχαιολογίας από πολλούς ανθρώπους του κατεστημένου και όχι μόνο. Αυτές οι ανακαλύψεις λενε μια ιστορία που έρχεται σε αντίθεση με την γνωστή στα βιβλία της ιστορίας και την αρχαιολογία.

Μία από τις πιο σημαντικές ανακαλύψεις που έρχεται σε αντίθεση με την επίσημη ιστορια, Το Fuente Magna , επίσης γνωστό ως Βάζο Fuente, είναι ένα τεχνούργημα που ανακαλύφθηκε στη Βολιβία κοντά στην λίμνη Τιτικάκα από ένα τοπικό αγρότη το 1950., σήμερα το έχει γίνει το επίκεντρο διαμάχης. Ορισμένα τμήματα του εχουν χαρακτήρες με σφηνοειδή γραφή των Σουμερίων.

Αυτό είναι τρελό! Γιατί; Επειδή σύμφωνα με τους αρχαιολόγους ,οι Σουμέριοι και οι αρχαίοι άνθρωποι που κατοικούσαν στο Puma Punku δεν ειχαν συνδεθεί ποτέ. Λοιπόν απο που ήρθε η Σουμερική σφηνοειδή γραφή;

Άλλοι πιστεύουν ότι πιθανότατα δημιουργήθηκε από τους Σουμέριους που εγκαταστάθηκαν στη Βολιβία λίγο μετά το 2500 π.Χ., το οποίο έρχεται σε αντίθεση εντελώς με την σύγχρονη αρχαιολογία και την ιστορία, που ισχυρίζεται ότι αυτοί οι αρχαίοι πολιτισμοί δεν συναντήθηκαν ποτέ! άρα ειχαν κοινή καταγωγή άρα και γραφή;

Μουμιοποιημένο δάχτυλο γίγαντα ανακαλύφτηκε στην Αίγυπτο!
Αυτό το αινιγματικό αντικείμενο ανακαλύφθηκε στην Αίγυπτο, και σύμφωνα με τις εκθέσεις ειναι γνήσιο λείψανο, ακόμα έχει και ένα πιστοποιητικό γνησιότητας με εικόνες X-Ray.Ένα γιγαντιαίο μουμιοποιημένο ανθρώπινο δάχτυλο μήκους 38 εκατοστών βρέθηκε στην Αίγυπτο από μια ελβετική αποστολή και φωτογραφήθηκε στα τέλη της δεκαετίας του '80.

Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν να πουν ότι έχουν δει τις φωτογραφίες που ελήφθησαν το 1988 στην Αίγυπτο, τη γη των Φαραώ,τις Πυραμίδες, και τα απολιθώματα ...γιγάντων απο αυτούς που κατέστρεψε το Ινστιτούτο Smithsonian τέλος πάντων στο θέμα μας....

Στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται ένα δάχτυλο 38 εκατοστών οπότε λογικό είναι να υποθέσει κανείς ότι το υπόλοιπο σώμα,θα είναι περίπου πέντε μέτρα ύψος.Οι φωτογραφίες, μετά από εικοσιτέσσερα χρόνια θαμμένες στο αρχείο,πωλήθηκαν στη γερμανική εφημερίδα «Bild» που τις έχει δημοσιεύσει.

Και χωρίς αμφιβολία στη φωτογραφία φαίνεται ένα δάχτυλο (ο δείκτης ίσως) του οποίου οι διαστάσεις είναι απλά τρομακτικές. Η τέλεια κατάσταση μουμιοποίησης σημαίνει ότι μπορούμε να δούμε πολλές λεπτομέρειες. Είναι ευρέως γνωστό ότι από το νύχι μπορούμε να προσδιορίσουμε το μήκος του οστού του δακτύλου το οποίο φαίνεται να έχει αποκοπεί από κοφτερή λεπίδα.

Αρχαία Αιγυπτιακά ιερογλυφικά στην Αυστραλία

Βρίσκονται στην Αυστραλία, στο Εθνικό Πάρκο Brisbane Water,οι ερευνητές έχουν ανακαλύψει πολλά ιερογλυφικά που αλλάζουν την επίσημη ιστορία. Είναι μια ανακάλυψη που σύμφωνα με πολλούς μελετητές είναι αδύνατη, άρα είναι μια φάρσα!.Ωστόσο, η αλήθεια πίσω από τα αινιγματικά αρχαία αιγυπτιακά ιερογλυφικά στην Αυστραλία είναι συναρπαστική.
Όχι μόνο αυτά τα ιερογλυφικά είναι αυθεντικά,ειναι και με ακρίβεια πολλά αρχαία ιερογλυφικά και «γραμματικά»,που δεν είχαν καν τεκμηριωθεί στα αιγυπτιακά ιερογλυφικά ​​μέχρι πρόσφατα!!Με λίγα λογία; ειναι πιο γνήσια (original) απο αυτά της Αιγύπτου! απόδοση ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Απαγορευμένη Αρχαιολογία! 3 ευρήματα που αποδεικνύουν οτι η επίσημη ιστορία είναι λάθος!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats