ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ! ΟΙ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ! Το Ινστιτούτο Smithsonian παραδέχεται ότι κατέστρεψε χιλιάδες σκελετούς γιγαντιαίων ανθρώπων στις αρχές του 1900
Το Ινστιτούτο Smithsonian παραδέχεται ότι κατέστρεψε χιλιάδες σκελετούς γιγαντιαίων ανθρώπων στις αρχές του 1900

Μια απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ έχει αναγκάσει το Ινστιτούτο Smithsonian την κοινοποίηση διαβαθμισμένων εγγράφων που χρονολογούνται από το 1900 και δείχνουν ότι η οργάνωση συμμετείχε σε μια σημαντική ιστορική απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων που δείχνουν ίχνη απο γίγαντες ανθρώπινους

δεκάδες χιλιάδες σκελετοί είχαν ανακαλυφθεί σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες και τους διέταξαν να τα καταστρέψουν τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη για την προστασία της συμβατικής χρονολογίας της ανθρώπινης εξέλιξης!!.

Οι κατηγορίες προκύπτουν από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Εναλλακτικής Αρχαιολογίας (ΑΙΑΑ) ότι το Σμιθσόνιαν είχε καταστρέψει χιλιάδες γιγαντιαία ανθρώπινα οστά κατά τις αρχές του 1900 που ελαφρά τη καρδία το Smithsonian μηνύει την οργάνωση για δυσφήμηση και προσπαθεί να βλάψει τη φήμη του ιδρύματος 168 ετών.!

Κατά τη διάρκεια της δίκης, νέα στοιχεία ήρθαν στο φως, ενώ αρκετοί του Smithsonian παραδέχθηκαν την ύπαρξη των εγγράφων που φέρεται να δείχνουν την καταστροφή δεκάδων χιλιάδων ανθρώπινων σκελετών που ήταν μεταξύ των 2 μέτρων έως 4 σε ύψος, " η συμβατική αρχαιολογία γενικά δεν μπορεί να το παραδεχτεί για διάφορους λόγους », λέει ο εκπρόσωπος ΑΙΑΑ, Τζέιμς Churward.

σκελετοί γιγάντων

Το σημείο καμπής της δικαστικής υπόθεσης ήταν όταν ένα ανθρώπινο μηριαίο οστό ενός μήκος 1,3 m παρουσιάστηκε ως αποδεικτικά στοιχεία στο δικαστήριο που αποδεικνύουν την ύπαρξη των εν λόγων οστών απο άνθρωπο γίγαντα.

Τα στοιχεία ήταν ένα πλήγμα για τους υποστηρικτές του Smithsonian, το οστό είχε κλαπεί από το ίδιο το Σμιθσόνιαν από έναν από τους ανώτερους Επιτρόπους στα μέσα του 1930, των μυστικών επιχειρήσεων Σμιθσόνιαν.

Ένα μηριαίο οστό ενός γιγαντιαίου ανθρώπου ανακαλύφθηκε στο Οχάιο το 2011 από την Αμερικανική Ένωση Εναλλακτικής Αρχαιολογίας, παρόμοιο με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο.

γίγαντες,

Είναι ένα φοβερό πράγμα αυτό που κάνετε στον αμερικανικό λαό, έγραψε στην επιστολή. κρύβεται την αλήθεια για τους πρόγονους του ανθρώπου, οι πρόγονοί μας, οι γίγαντες που περιπλανιόντουσαν στη Γη, όπως υπενθυμίζεται στην Αγία Γραφή και στα αρχαία κείμενα όλου του κόσμου,μόνο στους Αμερικάνους η σε όλο τον κόσμο λέω εγώ.

Το Ανώτατο Δικαστήριο των Ηνωμένων Πολιτειών έχει αναγκάσει το Smithsonian Institution, να δημοσιεύσουν τις διαβαθμισμένες πληροφορίες για οτιδήποτε σχετίζεται με την καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων που σχετίζονται με ανθρώπινους σκελετούς ψηλότερους από το συνηθισμένο.

Η δημοσίευση των εγγράφων αυτών θα βοηθήσει τους αρχαιολόγους και τους ιστορικούς να επαναξιολογήσουν τις τρέχουσες θεωρίες της ανθρώπινης εξέλιξης και να μας βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση του πολιτισμού των Κατασκευαστών των αρχαίων μνημείων στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο, εξηγεί ο διευθυντής της ΑΙΑΑ Hans Guttenberg.

Τελικά, μετά από περισσότερο από έναν αιώνα ψεμάτων, η αλήθεια για τους γιγαντιαίους προγόνους μας αποκαλύφθηκε στον κόσμο, λέει, εμφανώς ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου.

Τα έγγραφα έχουν προγραμματιστεί για δημοσίευση το 2015 και η επιχείρηση αυτή θα συντονίζεται από έναν ανεξάρτητο επιστημονικό οργανισμό για να διασφαλιστεί την πολιτική ουδετερότητα.

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

Τι απο τα δύο ισχύει??
Ψέμα: Το Smithsonian παραδέχεται την καταστροφή σκελετών γιγάντων
http://aorata-gegonota.blogspot.gr/2014/12/smithsonian_16.html#.VMFiUCyrF2A

το παραπάνω ποστ φυσικά , και δεν ειναι μόνο αυτό απόδειξη αλλα και πολλά αλλα, το οτι έχει καλοθελητές που όταν βγαίνει κατι το καλύπτουν ειναι γνωστό. με μια αναζήτηση εδώ θα βρεις πολλές αποδείξεις αλλα οπού τους παίρνει μιλάνε.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications