1 Ιουν 2016

Ο επιστήμονας του κατεστημένου άρχισε πάλι το παραμύθι! Χόκινγκ:η θερμοκρασία στη Γη θα μπορούσε να φθάσει τους 250 βαθμούς Κελσίου.

Ο ψευτο-επιστήμονας του κατεστημένου άρχισε πάλι το παραμύθι! Χόκινγκ:η θερμοκρασία στη Γη θα μπορούσε να φθάσει τους 250 βαθμούς Κελσίου

Τι βλακειες τους βάζουν και λενε! καλα πρέπει να είσαι "επιστήμονας" για να ξέρεις τα αυτονόητα; η θερμοκρασία στη Γη μπορεί να τύχει με μια έκρηξη του ηλίου (που θα πετύχει την Γη) αλλα κάποια στιγμή θα γίνει ετσι και αλλιώς όταν "σβήσει" ο ήλιος!

Ο Χόκινγκ προειδοποιήσε ότι η θερμοκρασία στη Γη θα μπορούσε να φθάσει σε ένα σημείο που θα ήταν αρκετά υψηλό ώστε να εξαλείψει την ανθρωπότητα! Ο 74χρονος, πλέον, φυσικός συζητώντας σχετικά με καταστροφές που θα μπορούσε να σημάνουν την καταστροφή της ζωής όπως την ξέρουμε, είπε ότι ενώ οι αστεροειδείς αποτελούν σημαντική απειλή για το μακρινό μέλλον, η κλιματική αλλαγή είναι το μείζον ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει άμεσα την ανθρωπότητα.

Μιλώντας στο βρετανικό κανάλι ITV, ο φημισμένος αστροφυσικός είπε ότι η θερμοκρασία στον πλανήτη μας θα μπορούσε να φτάσει σε επίπεδα παρόμοια με εκείνα της Αφροδίτης, σε ένα συγκλονιστικό νούμερο που αγγίζει τους 250 βαθμούς Κελσίου.

Ο καθηγητής Hawking επεσήμανε: «Ένας αστεροειδής σύγκρουση θα ήταν κάτι εναντίον του οποίου δεν έχουμε καμία άμυνα. Αλλά η τελευταία αστεροειδής σύγκρουση ήταν 70 εκατομμύρια χρόνια πριν, όταν και σκότωσε τους δεινόσαυρους. Ένας πιο άμεσος κίνδυνος είναι η ανεξέλεγκτη αλλαγή του κλίματος. Μια αύξηση της θερμοκρασίας των ωκεανών θα λιώσει τα καλύμματα πάγου, και θα προκαλέσει την απελευθέρωση μεγάλων ποσοτήτων διοξειδίου του άνθρακα από τον πυθμένα του ωκεανού».

Και συμπλήρωσε: «Και τα δύο αποτελέσματα θα μπορούσαν να κάνουν το κλίμα μας, όπως αυτό της Αφροδίτης, με θερμοκρασία 250 βαθμούς.»

Επιπλέον, ο Χόκινγκ τόνισε ότι η μεγαλύτερη ανακάλυψη της επόμενης γενιάς των επιστημόνων, θα είναι η ανάπτυξη και η εφαρμογή της πυρηνικής σύντηξης που θα βοηθήσει, ώστε να μειωθούν οι ζημιές της κλιματικής αλλαγής.»Η ανάπτυξη της πυρηνικής σύντηξης, θα δώσει μια ανεξάντλητη πηγή καθαρής ενέργειας.»

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ :Όλα αυτά αν τα πει ένας που δεν ειναι μπασμένος στο χώρο δεν θα εχουν καμια βαρύτητα σωστά ? που ειναι οι ναζι αληθινοί επιστήμονες που ειχαν απαγορεύσει την ηλίθια θεωρία της σχετικότητας του Εβραίου Αϊνστάιν, που το εχουν σαν δόγμα στα σχολεια και στα κολεγιά, αλλα ο σκοπός ειναι να βάζει φρένο στην επιστήμη; τους πήραν σαν τρόπαια Αμερικανοί και Ρωσοι, συν οτι κανουν ισλάμ την Γερμανία για γίνει η μέση νοημοσύνη κάτω απο 100! στα όρια της ηλιθιότητας οπως ειναι πολλοί τουρκοσποροι νεοελληνες δηθεν απόγονοι των αρχαίων! με αφρικάνικο e1d1!!!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο επιστήμονας του κατεστημένου άρχισε πάλι το παραμύθι! Χόκινγκ:η θερμοκρασία στη Γη θα μπορούσε να φθάσει τους 250 βαθμούς Κελσίου.
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications