24 Μαΐ 2016

Φρίκη: Γυναίκα σπάει το χέρι τυφλού παιδιού σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες! (βίντεο)

Φρίκη: Γυναίκα σπάει το χέρι τυφλού παιδιού σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες! (βίντεο)

Τη σοκαριστική στιγμή που μια γυναίκα κακοποιεί ένα τυφλό παιδί σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες στη Ρωσία κατέγραψαν κάμερες ασφαλείας.

Στο βίντεο το μικρό αγόρι, που ακούει στο όνομα Τιμούρ, κάθεται στο πάτωμα ενός δωματίου. Ξαφνικά εμφανίζεται μια γυναίκα που τον αρπάζει από το χέρι και αρχίζει να τον σέρνει πάνω στο χαλί.

Στα επόμενα δευτερόλεπτα πάνω από το παιδί βρίσκονται τρία άτομα που προσπαθούν, φαινομενικά, να του δώσουν το φάρμακό του. Μια από τις γυναίκες, τότε, τον αρπάζει από το χέρι και του το στρίβει πίσω από την πλάτη καθώς το παιδί, όπως είπε αργότερα, δεν ήθελε να πάρει τα φάρμακά του.

Όταν η μητέρα του Τιμούρ πήγε να τον παραλάβει είδε ότι το παιδί ηταν γεμάτο μελανιές και εγκαύματα από τριβή. Όταν, δε, πήγε το μικρό αγόρι στο νοσοκομείο οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι το αγόρι είχε υποστεί κατάγμα στο χέρι του με αποτέλεσμα να χρειαστεί να υποβληθεί σε επέμβαση διάρκειας δύο ωρών.
Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού ο υπεύθυνος του κέντρου επιβεβαίωσε το συμβάν και ανακοίνωσε ότι το εμπλεκόμενο προσωπικό έχει απολυθεί.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φρίκη: Γυναίκα σπάει το χέρι τυφλού παιδιού σε κέντρο για παιδιά με ειδικές ανάγκες! (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications