Schaeuble: Οικονομική ανοησία η αύξηση του ΦΠΑ! αν και τον άφησαν ανάπηρο και τον εχουν πιόνι πετάει και αλήθειες !
Schaeuble: Οικονομική ανοησία η αύξηση του ΦΠΑ! αν και τον άφησαν ανάπηρο και εχουν πιόνι πετάει και αλήθειες !

Οικονομική ανοησία χαρακτήρισε την αύξηση του ΦΠΑ στην Ελλάδα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, προχωρώντας σε μια πρωτοφανή – παραδοχή, την ώρα που στην Αθήνα… ακόμη ερίζουν για τη συνταγματικότητα ή μη του μέτρου.

«Η αύξηση του ΦΠΑ είναι οικονομική ανοησία», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Schaeuble – σε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί – επισημαίνοντας ωστόσο πως δεν υπήρχε εναλλακτική λύση, λόγω της υστέρησης των εσόδων που ταλανίζουν τον κρατικό προϋπολογισμό.

«Καμία χώρα στην Ευρώπη δεν έχει τόσο υψηλό ποσοστό φόρων που πρέπει να καταβληθούν, αλλά δεν καταβάλλονται», δήλωσε ο Γερμανός αξιωματούχος και πρόσθεσε ότι «τώρα η Ελλάδα αυξάνει τον ΦΠΑ, αυτό είναι οικονομική ανοησία, αλλά όταν το κράτος δεν έχει άλλα φορολογικά έσοδα, δεν μένει παρά αυτό».

Για τον λόγο αυτό, η Ελλάδα χρειάζεται μια αποτελεσματική δημόσια διοίκηση, τόνισε ο Schaeuble, σε ομιλία του, επισημαίνοντας ωστόσο ότι από την άλλη πλευρά φαίνεται ότι η ύφεση στην Ελλάδα υποχωρεί. «Και στην Ελλάδα η ανεργία πλησιάζει ένα σημείο καμπής», σημείωσε.

Ακόμη, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση, παρά την κρίση χρέους στην Ελλάδα και το επικείμενο δημοψήφισμα για την παραμονή της Βρετανίας στην ΕΕ, δεν αποτελεί ξεπερασμένο μοντέλο. «Δεν ισχύει καθόλου ότι δεν πρέπει να έχουμε ελπίδα», τόνισε και σημείωσε ότι ακόμη και αν μερικές φορές υπάρχουν οριακές αποφάσεις, π.χ. οι προεδρικές εκλογές στην Αυστρία και οι περιφερειακές εκλογές, δίνουν ελπίδα ότι οι εξελίξεις δεν προχωρούν γενικά εναντίον του κοινού ευρωπαϊκού εγχειρήματος.

Αν και στην Ελλάδα τους εχουν μάθει Κομμουνιστικά ψέμματα,και κάθε μέρα τους πιπιλίζουν περί ναζι που επιβάλουν μετρά, και τον βρίζουν όλοι οι ανεγκέφαλοι και αμόρφωτοι νεοελληνες οπως θέλει η ελίτ. Μέτα την απόπειρα δολοφονίας του, και τελικα τον άφησαν ανάπηρο για να κάνει οτι του λενε! δεν δίστασε να πει μια αλήθεια που δεν θα πουν πότε σε όλες τις χώρες του ΔΝΤ, που τον παρουσιάζουν ως μπαμπούλα,(τα γνωστά οι ναζι τα κανουν ολα κτλ) να έχει και 4 παιδιά που θα μπορούσαν να τα σκοτώσουν οπως εκαναν με τον Καντάφι.

Είπε δημοσια το αυτονόητο: H Γερμανία ειναι υπό κατοχή Αμερικής απο το 1945, δεν έχει κυριότητα ούτε στο έδαφος της, δεν έχει γίνει καν λήξη επίσημα τους πόλεμου εδώ και 70 χρονιά! οπως και έχει μόνιμη βάση του ΝΑΤΟ τώρα πως επιβάλει μετρά με κυβέρνηση επίσημα με Εβραίους μαριονέτα της Αμερικής, σε άλλες χώρες, η κάθε αυτού χωρα υπό κατοχή! μόνο κατι δωσίλογοι μπορούν να μας εξηγήσουν! όσο για τους μπεεεε νεοέλληνες? ας τους να νομίζουν οτι η γερμάνια ήταν και ειναι ο εχθρός τους!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications