30 Μαΐ 2016

Παγκόσμια ανατροπή της αρχαίας ιστορίας! Νέα δεδομένα…

Παγκόσμια ανατροπή της αρχαίας ιστορίας! Νέα δεδομένα…

Ανατρέπει τα μέχρι τώρα δεδομένα για τις πυραμίδες του Χέοπα, ο αρχιτέκτονας Miguel Perez Sanchez. Σύμφωνα με την νέα μελέτη του αρχιτέκτονα, η Μεγάλη Πυραμίδα μας δίνει τους αριθμούς π και e, ενώ υποστηρίζεται παράλληλα ότι υπάρχουν συνεχείς σχέσεις με το αστέρι Σείριο.

Δηλαδή, από τις πυραμίδες λείπει σκόπιμα η κορυφή, καθώς εκεί βρισκόταν μια σφαίρα που είχε διάμετρο 2,7 μέτρα και συμβόλιζε το μάτι του Ώρου.

Σύμφωνα λοιπόν με τον Pérez-Sánchez, η διάμετρος της εν λόγω σφαίρας στην κορυφή δεν είναι τυχαία και σχετίζεται με τον νεπέριο αριθμό e (2,71828), επειδή είχε τοποθετηθεί ως λατρεία στον Ήλιο και τον Σείριο, δηλαδή στο πιο λαμπρό αστέρι του ουρανού.

Αυτό το αστέρι είχε αφιερωθεί στην Ίσιδα, οπότε και η σφαίρα λειτουργούσε ως είδος λατρείας και οι πυραμίδες δεν ήταν απλοί τάφοι.

Μάλιστα ο αρχιτέκτονας αναφέρεται και στον Νικολά Τέσλα, ο οποίος είχε αναφέρει πως οι πυραμίδες λειτουργούσαν για την εκπομπή ενέργειας, γεγονός που επαληθεύει και ο Pérez-Sánchez προκαλώντας τον θαυμασμό όλων.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Παγκόσμια ανατροπή της αρχαίας ιστορίας! Νέα δεδομένα…
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications