20 Μαΐ 2016

Ρωσία προς Τουρκία:”Σταματήστε τη βία κατά των Κούρδων”

 Ρωσία προς Τουρκία:”Σταματήστε τη βία κατά των Κούρδων”

Η Εκπρόσωπος Τύπου του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα, κατά τη σημερινή ενημέρωση Τύπου, κάλεσε, όπως μετέδωσε το ΡΙΑ-Νόβοστι, την Τουρκία, «να επιστρέψει στους ειρηνικούς τρόπους διευθέτησης της κατάστασης με τους Κούρδους», δηλώνοντας: «Υπό το φως των καταστροφικών συνεπειών της στρατιωτικής επιχείρησης για τον πληθυσμό, καλούμε για άλλη μια φορά την επίσημη Άγκυρα να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό σε μια ειρηνική διευθέτηση του κουρδικού ζητήματος».

Ανέφερε, ότι η Μόσχα δεν θα απέχει από τη συμμετοχή της στην Παγκόσμια Ανθρωπιστική Σύνοδο στην Τουρκία, προσθέτοντας, ότι θα παραστεί ρωσική αντιπροσωπεία, με επικεφαλής των Αν. Επικεφαλής του Ρωσικού Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών.

Χαρακτήρισε «αδικαιολόγητη» και «πολιτικά μεροληπτική» την κριτική του ΟΗΕ έναντι της Ρωσίας, σχετικά με την κατάσταση με τους Τατάρους της Κριμαίας, σημειώνοντας, ότι «οι μη αντικειμενικές προσεγγίσεις, ως προς την εκτίμηση της κατάστασης με τα ανθρώπινα δικαιώματα στη Χερσόνησο υπονομεύουν την ιδιότητα του Ύπατου Αρμοστή του ΟΗΕ για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και ωφελούν τις καταστροφικές δυνάμεις, που προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν το θέμα των Τατάρων της Κριμαίας για τα περιστασιακά τους συμφέροντα».

Χαρακτήρισε «τεχνητή» την ένταξη του Μαυροβουνίου στο ΝΑΤΟ, καθώς, όπως τόνισε, πραγματοποιείται χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η άποψη των πολιτών της χώρας, ενώ εξέφρασε την άποψη, ότι «αυτό αποδεικνύει την επιθυμία των Βρυξελλών να προωθήσει κατά το μέγιστο την διαδικασία εισδοχής και να καταστήσει την κατάσταση μη αναστρέψιμη».

Ανέφερε δε, ότι η υπογραφή πρωτοκόλλου με το ΝΑΤΟ, σχετικά με την προσχώρηση του Μαυροβουνίου στη Συμμαχία, «θίγει τα συμφέροντα της Ρωσίας και αναγκάζει τη Μόσχα να προβεί σε κατάλληλη αντίδραση».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ρωσία προς Τουρκία:”Σταματήστε τη βία κατά των Κούρδων”
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats