10 Μαΐ 2016

Πως ο Ρότσιλντ έλεγχε τη Ρωσία, πριν αναλάβει ο Πούτιν και βάλει τάξη στη χώρα. (vid)

Πως ο Ρότσιλντ έλεγχε τη Ρωσία, πριν αναλάβει ο Πούτιν και βάλει τάξη στη χώρα. (vid)

Οι ρώσοι ολιγάρχες, αντίπαλοι του Πούτιν, είναι πιόνια των Rothschild

Αποκάλυψη, για το ότι ασκούσε έλεγχο ο Ρότσιλντ πάνω στη Ρωσία, τον καιρό που δεν ήταν στο τιμόνι της χώρας ο Πούτιν, από τον Alex Jones αν και δεν τον εχουν σε εκτίμηση εδώ στο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ,

Γιατί άπλα ειναι οπως το μασονακι katoxika! λενε οτι τους επιτρέπουν αυτοί που τους προωθούν, και κανουν προπαγάνδα όποτε ειναι ανάγκη ,για αυτούς που φεύγουν απο τα έγκυρα μέσα χειραγώγησης μαζών,εδώ τα στοιχειά οπως και τον ξετρύπωσα εγω τον ποντικομούρη Μογγόλο , πρώτη φορά γιατι μας έκανε πόλεμο,και τα πρόβατα λενε εμάς τους συστήματος!εξάλλου με τόσες δικτυακές άπατες που έχει κάνει θα ήταν μέσα αν δεν είχε τόσες άκρες!

Ωωω ναι η βλακεία δεν γιατρειά,μιλάμε για ολόκληρη σπείρα του ιντερνέτ και της εναλλακτικής ενημέρωσης! γιαυτό οι δηθεν ψαγμένοι αναμασανέ ψέματα ως δεδομένα! η vasoyla του youdude ζωντανό παράδειγμα οπως και διαβάζει κατοχικα! (τα έχω πει και στην ίδια,με την γνωστή αντίδραση όταν βγάζεις ηλίθιο κάποιον και πόσο λάθος ήταν με στοιχειά τόσα χρονιά,προτιμάει να μεινει στο ψέμα πάρα να αναθεωρήσει τα πάντα! ψυχολογία προβάτου ακομα και σε άτομα δηθεν ψαγμένα ! μόνο που οι ηλίθιοι δεν αλλάζουν! ειναι να απορεί κάνεις, τι εχουν μέσα στο μυαλό τους! ).©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Έκαναν ότι ήθελαν, μέχρι που ο Βλαντιμίρ Πούτιν τους πήγε στο δικαστήριο και τους κατηγόρησε για την προδοσία τους. Εμφανής ο ρόλος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ στην υπονόμευση και τη στόχευση της Ρωσίας.

Το βίντεο έχει Ελληνικούς υποτίτλους και αξίζει να το δείτε

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πως ο Ρότσιλντ έλεγχε τη Ρωσία, πριν αναλάβει ο Πούτιν και βάλει τάξη στη χώρα. (vid)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats