Σείστηκε η γη! Η μεγαλύτερη ρωσική παρέλαση όλων των εποχών! Ξεκάθαρο μήνυμα στην Νέα Τάξη
Σείστηκε η γη! Η μεγαλύτερη ρωσική παρέλαση όλων των εποχών! Ξεκάθαρο μήνυμα στην Νέα Τάξη

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έστειλε σήμερα η ρωσική «Αρκούδα», με την ομολογουμένως εντυπωσιακότερη παρέλαση όλων των χρόνων από την ίδρυση της Ρωσικής Ομοσπονδίας!!!

Αυτή η εκτίμηση οφείλεται στην προβολής ισχύος των νέων πρωτοεμφανιζόμενων οπλικών συστημάτων, παρουσία του Ρώσου προέδρου Β.Πούτιν, του Ρώσου ΥΠΑΜ Σεργκέι Σοιγκού, αλλά και του Κινέζου προέδρου Ξι Ζιπίνγκ.

Ο Πούτιν ξεκαθάρισε πως «δεν μπορούμε να επιτρέψουμε την αναθεώρηση της παγκόσμιας ιστορίας, και την επανάληψη των τραγικών γεγονότων του παρελθόντος», στέλνοντας κατά αυτόν τον τρόπο «μήνυμα» στις ΗΠΑ και στην Νέα Τάξη που τις ελέγχει πως η Ρωσία δεν θα δεχθεί καμία περικύκλωση!

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters ήταν μια πράγματι μεγαλειώδης παρέλαση! Υπό την διοίκηση του αρχηγού του ρωσικού Στρατού, στρατηγού Oleg Salyukov, στρατιωτικές παρελάσεις πραγματοποιήθηκαν σε 26 ρωσικές πόλεις.

«Ευχαριστώ τους λαούς της Βρετανίας, της Γαλλίας και των ΗΠΑ για τη συμμετοχή τους στη νίκη. Ευχαριστώ τις διάφορες αντιφασιστικές χώρες που πήραν μέρος στις μάχες εναντίον των ναζί από τις τάξεις της αντίστασης και την παρανομία«, δήλωσε ο ρώσος πρόεδρος και πρόσθεσε: «Ο λαός μας είχε μόνο μία επιλογή να πολεμήσει με θάρρος. Εμείς συνθλίψαμε τον επιτιθέμενο. Τα κατορθώματα των στρατιωτών μας αποκάλυψαν την δύναμη του λαού μας. Το κατόρθωμα μας έφερε την ελευθερία σε όλη την Ευρώπη»

Το νέο άρμα μάχης Armata, το νέο ερπυστριοφόρο ΤΟΜΑ Kurganets-25, το νέο εξοπλισμένο τροχοφόρο ΤΟΜΠ Bumerang και το νέο Α/Κ πυροβόλο 2S35 Koalitsija-SV πραγματοποίησαν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

Το Armata είναι εξοπλισμένο με πυροβόλο 2A82 των 125 χλστ., το 2S35 με πυροβόλο των 152 χλστ., το ΤΟΜΑ Kurganets με πυροβόλο των 2A42 των 30 χλστ. και συζυγές PKT των 7,62 χλστ. ενώ θα μεταφέρει και ένα τετραπλό εκτοξευτή Α/Τα πυραύλων Kornet. Σε ό,τι αφορά το Bumerang ο οπλισμός του θα είναι εξίσου εντυπωσιακός για τροχοφόρο ΤΟΜΠ, καθώς θα φέρει και αυτό το πυροβόλο 2A42 των 30 χλστ. Σημειώνεται πως στην παρέλαση συμμετείχαν 16.500 ένστολοι. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ρωσική παρέλαση μακράν και για πολλούς, πιθανότατα ξεπέρασε και τις σοβιετικές.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications