«Παρέλαση» πτωμάτων ισλαμιστών και Τούρκων από τους Κούρδους στο Χαλέπι - (vid)
«Παρέλαση» πτωμάτων ισλαμιστών και Τούρκων από τους Κούρδους στο Χαλέπι - (vid)

Μία από τις μεγαλύτερες σφαγές ισλαμιστών και Τούρκων έγινε στo Β.Χαλέπι καθώς 500 ισλαμιστές επιτέθηκαν, 83 σκοτώθηκαν, 66 αιχμαλωτίστηκαν και πάνω από 100 είναι οι τραυματίες στις σφοδρές μάχες που ακολούθησαν με τους Κούρδους YPG.

Εικόνες και βίντεο που έδωσαν στην δημοσιότητα οι Κούρδοι του YPG δείχνουν "παρέλαση πτωμάτων" του FSA και των υπόλοιπων ισλαμιστικών οργανώσεων στην κουρδική πόλη Tall Rifaat στο Β.Χαλέπι.

Ταυτόχρονα αμερικανικές αναφορές κάνουν λόγο για παράδοση μεγάλης ποσότητας οπλισμού από την Ρωσία στους Κούρδους του YPG στην Efrin οι οποίοι μάχονται τις ισλαμιστικές ομάδες στο Β.Χαλέπι.

Η Τουρκία και η Σ.Αραβία που γνώριζαν αυτές τις πληροφορίες έδωσαν εντολή στους ισλαμιστές για άμεση επίθεση στην Afrin παρόλο που οι ίδιοι βρίσκονται υπό ασφυκτική πίεση από τις δυνάμεις του ISIS στην Azaz.

Μόλις γινόταν η παράδοση του ρωσικού οπλισμού τότε οι Κούρδοι θα κινούνται για να περικυκλώσουν το Χαλέπι από βόρεια, Οι ισλαμιστές του FSA και Jabhat Al-Shamiya (Levantine Front) εξαπέλυσαν τότε μεγάλη αντεπίθεση για να ανακαταλάβουν τοTal Rifa’at από τις κουρδικές δυνάμεις.

Διαβατήρια και ταυτότητες που βρέθηκαν πάνω τους δείχνουν ότι προήλθαν από τουρκικά αεροδρόμια. Nτοκιμαντέρ με τίτλο "Στο όνομα του κέρδους" του ρωσικού RT φέρνει στη δημοσιότητα νέες αποδείξεις γιατις σχέσεις μεταξύ ISIS-Tουρκίας.

Τέλος στο χάρτη θα δείτε πως η Τουρκία μεταφέρει ισλαμιστές της Al Nusra, Ahrar al Shaam, Jaish al Islam και άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων από την Ιντλίμπ προς το Β.Χαλέπι.Η Άγκυρα δεν στέλνει απλές ενισχύσεις και οπλισμό αλλά επιτρέπει στους ισλαμιστές τρομοκράτες να επιχειρούν μέω της τουρκικής επικράτειας.Oι ισλαμιστές έχουν πάντως και εσωτερικές διαφωνίες με τον FSA-ISIS να σφάζονται μεταξύ τους όπως θα δείτε και σε βίντεο...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications