13 Μαΐ 2016

Δανία: Νεαροί Μουσουλμάνοι Εκβιάζουν Ζητώντας Εφαρμογή Του Ισλαμικού Νόμου

Δανία: Νεαροί Μουσουλμάνοι Εκβιάζουν Ζητώντας Εφαρμογή Του Ισλαμικού Νόμου

Iδιοκτήτρια μπαρ κατήγγειλε ότι μια σπείρα της ζήτησε 60.000 δανέζικες κορώνες «για προστασία».

Στα όρια τους έφτασαν οι ιδιοκτήτες μπαρ στο προάστιο της Κοπεγχάγης, Νορέμπρο, με τους νεαρούς Μουσουλμάνους που κυκλοφορούν στους δρόμους της πόλης και ως μπράβοι εκβιάζουν απαιτώντας την εφαρμογή της Σαρία, του ισλαμικού, δηλαδή, νόμου.

Όπως κατήγγειλλαν σε υπουργό της κυβέρνησης, επί μήνες ομάδες Μουσουλμάνων που αυτοαποκαλούνται «περίπολοι της Σαρία» τους απειλούν και όταν δεν συμμορφώνονται καταστρέφουν τις περιουσίες τους ακόμα και μέρα μεσημέρι.

«Πρόσφατα μια ομάδα νεαρών ήρθε στο μπαρ μου και άρχισε να φωνάζει ότι όλοι θα πρέπει να φύγουν. Φώναζαν ότι ο χώρος τους ανήκει και ότι η περιοχή είναι "ζώνη εφαρμογής της Σαρία" επομένως δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκόλ» δήλωσε ο ένας ιδιοκτήτης μπαρ στο Radio24syv.Το Νορέμπρο βρίσκεται βόρεια του κέντρου της Κοπεγχάγης όπου διαμένουν πολλοί μετανάστες.

Η ιστορία με τις ομάδες που ζητούν εφαρμογή της Σαρία έχει ξεκινήσει εδώ και πέντε χρόνια αλλά αυτή τη φορά οι νεαροί Μουσουλμάνοι δεν διστάζουν να πετάνε πέτρες, βεγγαλικά και να ζητούν χρήματα. Ιδιοκτήτρια μπαρ κατήγγειλε ότι μια σπείρα της ζήτησε 60.000 δανέζικες κορώνες «για προστασία».

Από την πλευρά της η κυβέρνηση δια στόματος της υπουργού Εσωτερικών κάλεσε τους νεαρούς μουσουλμάνους «να σταματήσουν τις επιδρομές, τις απειλές και τις φωνές».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δανία: Νεαροί Μουσουλμάνοι Εκβιάζουν Ζητώντας Εφαρμογή Του Ισλαμικού Νόμου
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: