Νότια Κορέα: Πέταξε τα τρία παιδιά της από το παράθυρο για να τα σώσει από τη φωτιά [Βίντεο]
 Νότια Κορέα: Πέταξε τα τρία παιδιά της από το παράθυρο για να τα σώσει από τη φωτιά [Βίντεο]

Τον απόλυτο τρόμο έζησε μια γυναίκα μέσα σε φλεγόμενο κτήριο στη Νότια Κορέα που για να σώσει τα παιδιά της τα πέταξε από το παράθυρο, πάνω σε κουβέρτα που κρατούσαν κάποιοι στο έδαφος.

Παριστάμενος με κινητό τηλέφωνο κατέγραψε την 30χρονη Precious Enyioko που ήταν εγκλωβισμένη στο 4ώροφο κτήριο με τα τρία παιδιά της, ηλικίας 7 μηνών, 4 και 4 ετών, ενώ το κτήριο καιγόταν. Αμερικανοί στρατιωτικοί από την κοντινή βάση Osan στην κομητεία Pyeongtaek έτυχε να βρίσκονται στο σημείο κι έσπευσαν μαζί με ντόπιους να βοηθήσουν.

Με πυκνό καπνό να καλύπτει ολοένα και περισσότερο το κτήριο, η απελπισμένη γυναίκα πείστηκε να ρίξει τα παιδιά της από το παράθυρο. Τα ουρλιαχτά όσων βρίσκονταν εκεί κόβουν το αίμα, καθώς τα παιδιά έπεφταν στην κουβέρτα που κρατούσαν από κάτω. Τελευταία πήδηξε και η μητέρα.

«Ήταν τόσο δύσκολο να πετάξω τα παιδιά μου», περιέγραψε η μητέρα, «ήταν τόσο σκοτεινά στο δωμάτιο και τα παιδιά έβηχαν κι έκλαιγαν. Όταν είδα τον κόσμο να απλώνει την κουβέρτα, ευχαριστούσα τον Θεό». Ο σύζυγός της, Prince Enyioko, δήλωσε ευγνώμων προς τους άνδρες που έσωσαν τις ζωές των παιδιών του και τη γυναίκας του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications