4 Μαΐ 2016

Αποκάλυψη-σοκ γυναίκας αξιωματικού του αμερικανικού στρατού: «Με βίαζαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανθρωποειδή με ουρές»!

Αποκάλυψη-σοκ γυναίκας αξιωματικού του αμερικανικού στρατού: «Με βίαζαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανθρωποειδή με ουρές»!

«Με απήγαγαν εξωγήινοι με μορφή ερπετού και με πήγαν στο φεγγάρι για σ@ξ». Αυτός ο αδιανόητος ισχυρισμός ανήκει σε πρώην εργαζομένη των ραντάρ του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, η οποία, όπως λέει, τη δεκαετία του ’80 είχε ταξιδέψει πολλές φορές χωρίς τη θέλησή της στη Σελήνη, έρμαιο των σ@ξουαλικών ορέξεων πλασμάτων που δεν υπάρχουν στον πλανήτη μας.

Η 60χρονη σήμερα Νιάρα Τερέλα Ισλεϊ, σε συνέντευξή της στο Aquarian Radio, την οποία αναπαράγει η βρετανική εφημερίδα «Mirror», υποστηρίζει ότι, αφού υποβλήθηκε σε ύπνωση, θυμήθηκε με κάθε λεπτομέρεια όλα αυτά που την είχαν αναγκάσει να βιώσει «ανθρωποειδή πλάσματα με ουρά» σε μια μυστική βάση στον δορυφόρο της Γης.

Η πρώην υπάλληλος του αμερικανικού πολεμικού ναυτικού, που δούλευε σε εγκαταστάσεις με ραντάρ στη Νεβάδα, αποκαλύπτει ότι σε ηλικία 25 ετών και σε διάρκεια αρκετών μηνών ταξίδεψε άθελά της στο διάστημα οκτώ με 10 φορές. Κατά την παραμονή της δε στη Σελήνη, όπως ισχυρίζεται, χρειαζόταν να χειρίζεται ηλεκτρονικά συστήματα για να σκάβει τα σκοτεινά σημεία του πλανήτη, προκειμένου να επεκταθεί η εκεί βάση. Οταν δεν δούλευε, η μητέρα δύο παιδιών υποστηρίζει ότι λειτουργούσε σαν σκλάβα του σ@ξ για τους εξωγήινους με τη μορφή ερπετού.

«Τη νύχτα δεν μου επέτρεπαν να κοιμηθώ και με περνούσαν ο ένας στον άλλον για σ@ξ. Φοβόμουν. Ηξερα ότι έπρεπε να επιστρέψω στην κόρη μου, οπότε συμμορφωνόμουν. Δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα προκαλούσε τον θάνατό μου» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόσθεσε δε ότι στη βάση στη Σελήνη υπήρχαν και «γκρι δούλοι» -όντα λεπτοκαμωμένα, με ύψος από 30 εκατοστά έως 1,50 μ.-, αλλά και «ανθρώπινο προσωπικό», που βοηθούσαν με το έργο που βρισκόταν σε εξέλιξη.

Η Ισλεϊ, που τώρα ζει στο Κολοράντο, δήλωσε ότι έπειτα από αυτά τα περιστατικά δεν μπορούσε να θυμηθεί πολλά πράγματα και ότι κατάφερε να ανασύρει τις μνήμες αυτές μέσω της ύπνωσης. Για την ακρίβεια, βασανιζόταν από ένα «ανησυχητικό κενό τριών μηνών», όπως είπε χαρακτηριστικά στο Aquarian Radio, του οποίου η θεματολογία περιστρέφεται γύρω από το υπερφυσικό.

Διερευνώντας αυτό το κενό μνήμης, κατάφερε να διαπιστώσει τι είχε συμβεί και ανακάλυψε ότι είχε υποστεί διαταραχή μετατραυματικού στρες εξαιτίας όσων είχε βιώσει στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αποκάλυψη-σοκ γυναίκας αξιωματικού του αμερικανικού στρατού: «Με βίαζαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ ανθρωποειδή με ουρές»!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications