11 Μαΐ 2016

«ΝΟΜΙΜΗ» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

«ΝΟΜΙΜΗ» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ… ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΤΟΝ BIG BROTHER… ΣΤΟΧΟΣ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ… ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ… ΤΥΡΑΚΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ (ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ… ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΤΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ)

Πολύωρη σύσκεψη με τη συμμετοχή ανώτατων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στον όγδοο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του “Έθνους”, αντικείμενο της συνάντησης ήταν το νέο υπερσύγχρονο σύστημα επισυνδέσεων (κοριός) της ΕΛ.ΑΣ. που αναμένεται να εγκατασταθεί στον συγκεκριμένο όροφο της ΓΑΔΑ, όπου εδρεύει η Διεύθυνση Διαχείρισης και Ανάλυσης Πληροφοριών η οποία και θα έχει την εποπτεία.

Το νέο σύστημα νόμιμης παρακολούθησης των τηλεφωνικών επικοινωνιών έχει εξαιρετικά μεγάλες δυνατότητες και αναμένεται να τεθεί σε λειτουργία τους επόμενους μήνες.

Θα αποτελέσει ένα σημαντικό «όπλο» για την πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος, αφού είναι σε θέσει να «πιάνει» κάθε επικοινωνία, καθώς είναι ένα σύστημα πολύ εξελιγμένο.

Στη σύσκεψη των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. παραβρέθηκε και ο προμηθευτής του εν λόγω συστήματος, ο οποίος παρείχε πληροφορίες και ανέλυσε τις τεχνικές δυνατότητες του υπερσύγχρονου κοριού της ΕΛ.ΑΣ. ενώ φέρεται να δέχθηκε ερωτήσεις για τις δυνατότητες νόμιμης υποκλοπής επικοινωνιών που γίνονται μέσω διαδικτύου.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«ΝΟΜΙΜΗ» ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications