11 Μαΐ 2016

Εκατοντάδες έγγραφα από το περιβόητο τάγμα Skull and Bones «Κρανίο και Οστά» στην δημοσιότητα

Εκατοντάδες έγγραφα από το περιβόητο τάγμα «Κρανίο και Οστά» στην δημοσιότητα

Πάνω από 1.500 έγγραφα που σχετίζονται με τη μυστική αδελφότητα (Skull and Bones) θα βγουν στο φως, ύστερα από την έγκριση του αιτήματος από το από τον Οργανισμό Ελεύθερων Πληροφοριών (Freedom of Information Act) για δημοσιοποίηση των εγγράφων.

Ένας όγκος από «γράμματα, σημειώματα, ένα σχέδιο ομιλίας και άλλα υλικά … έχουν οριστεί για να απελευθερωθούν τον Ιούλιο» από το Εθνικό Αρχείο και Στοιχείων Διοίκησης, αναφέρει η γνωστή δεξαμενή σκέψης Politico.

Πρόσθετα αρχεία περιλαμβάνουν επίσης μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζονται με προγραμματισμένες εκδηλώσεις, τηλεφωνικά μηνύματα, συνεντεύξεις Τύπου για την Τουρκία, ένα μητρώο των εγγράφων για τον Νόμο Olmsted Frederick κατά της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου, αιτήσεις για σχόλια του Τύπου, και άλλα.

Το τάγμα είναι δημοφιλές στους χώρους της συνομωσιολογίας λόγω της μυστικότητας του και κατηγορείται για την παρασκηνιακή του δραστηριότητα. Έτσι αναμένεται με ενδιαφέρον η δημοσιοποίηση των εγγράφων.

Από τα πιο διάσημα μέλη του τάγματος είναι οι πρώην πρόεδροι της Αμερικής Τζώρτζ Μπούς ο πρεσβύτερος, ο Τζώρτζ Μπούς ο νεότερος και ο τωρινός ΥΠΕΞ Τζών Κέρι.

Σύμφωνα πάντα με το Politico, το τελευταία αίτημα προς την FOIA, ήταν από τον συγγραφέα και ερευνητή Robert Gaylon Ross τον πρεσβύτερο, ο οποίος είχε παρουσιάσει στο παρελθόν μια ομιλία με θέμα «Ποιος είναι ποιος της άρχουσας τάξης», και γράψει βιβλία σχετικά με το ρόλο των ελίτ στιςδολοφονίες του Τζών Φίτζεραλντ Κένεντι και του Μάρτιν Λούθερ Κίνγκ.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Εκατοντάδες έγγραφα από το περιβόητο τάγμα Skull and Bones «Κρανίο και Οστά» στην δημοσιότητα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats