6 Μαΐ 2016

Το ΝΑΤΟ προσεγγίζει οριακά τα σύνορα της Ρωσίας και ο πόλεμος πλησιάζει

Το ΝΑΤΟ προσεγγίζει οριακά τα σύνορα της Ρωσίας και ο πόλεμος πλησιάζει

Το ΝΑΤΟ θεωρεί ως πρώτη απειλή επισήμως τη Ρωσία για την Ευρώπη(?) και καθώς το έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους, κάθε μέρα που περνά το κάνει και πρακτική με την αποστολή στρατευμάτων στα δυτικά σύνορα της Μόσχας! οπού δεν εχουν τον έλεγχο μεσώ πρακτόρων πρωθυπουργών αναλαμβάνουν τα ντόπια κομμουνιστικα μορφώματα να εξοντώσουν τον μη δικό τους.

ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΆ ΤΟΝ ΒΑΦΤΊΖΟΥΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ,αν αποτύχουν κανουν εισβολή και πόλεμο οι ίδιοι οι Αμερικανοί με εντολές εβραιων! αλλα λόγο μαζικής πλύσης εγκεφάλου απο τα σχολειά ακομα,πολλοί δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε αυτό, που ειναι τοσο απλο!τα παραδείγματα; πάρα πολλά!.

Την ίδια ώρα οι συνομιλίες στη Γενεύη για τη Συρία φαίνεται πως πάνε σε αδιέξοδο καθώς οι ΗΠΑ μιλούν για «μετριοπαθή αντιπολίτευση» εκεί που η Ρωσία κάνει λόγο για «τζιχαντιστές» και επί του εδάφους η Μόσχα έχει πάρει ξεκάθαρα το μέρος του Άσαντ, τον οποίο οι Ηνωμένες Πολιτείες απαιτούν να δουν να φεύγει από την εξουσία.

Στην Ουκρανία η ειρήνη δεν έχει καμία ελπίδα καθώς φάνηκε από τη θέση της αντιπροσώπου των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Σαμάνθα Πάουερ, που ζήτησε από τη Ρωσία να επιστρέψει την Κριμαία στην Ουκρανία, κάτι που δεν πρόκειται να γίνει χωρίς πόλεμο. Την ίδια ώρα οι κυρώσεις που επέβαλε η Ευρωπαϊκή Ένωση στη Μόσχα και οι αντίστοιχες της Ρωσίας κατά των Βρυξελλών, καταστρέφουν εκατέρωθεν τις οικονομίες των χωρών.

Ταυτόχρονα το ΝΑΤΟ συνεχίζει να αυξάνει την παρουσία του με χερσαίες δυνάμεις, αεροπορία και ναυτικό κοντά στα ρωσικά σύνορα, ενώ οι διμερείς σχέσεις επιδεινώνονται ραγδαία. Το πρόβλημα είναι πως οι Ρώσοι έχουν να δουν ξένες δυνάμεις να προσεγγίζουν τα σύνορα τους από το 1941 κάτι που είχε πολύ γνωστή κατάληξη…

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το ΝΑΤΟ προσεγγίζει οριακά τα σύνορα της Ρωσίας και ο πόλεμος πλησιάζει
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications