21 Μαΐ 2016

Ανατροπή - Μάρτυρες κατέθεσαν ότι το τζιπ θα οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελίδης

Ανατροπή - Μάρτυρες κατέθεσαν ότι το τζιπ θα οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελίδης

Δύο φίλοι του Παντελίδη που βρίσκονταν μαζί με τον δημοφιλή τραγουδιστή στο διαμέρισμα της Γλυφάδας το μοιραίο βράδυ κατέθεσαν ότι ο 32χρονος έπινε σχεδόν όλο το βράδυ και η 21χρονη Φρόσω Κυριάκου τους είπε ότι εκείνη θα οδηγήσει το μαύρο SUV

Νέα τροπή στην υπόθεση Παντελίδη μετά τις δύο καταθέσεις προσώπων που βρίσκονταν στο διαμέρισμα της Γλυφάδας και ήταν αυτοί που τον είδαν τον 32χρονο για τελευταία φορά ζωντανό.

Οι δύο φίλοι του τραγουδιστή μετέβησαν σήμερα το πρωί στην Τροχαία Ελληνικού προκειμένου να δώσουν τη δική τους εκδοχή των πραγμάτων για όλα όσα συνέβησαν το μοιραίο ξημέρωμα της 18ης Φεβρουαρίου, να ρίξουν φως στις σκοτεινές πτυχές της υπόθεσης και να πουν ποιος ήταν ο άνθρωπος που πήρε το τιμόνι του θηριώδους Mercedes.

Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες, στις καταθέσεις τους δύο φίλοι του Παντελίδη έδωσαν την ίδια εικόνα για όλα όλα όσα συνέβησαν εκείνο το ξημέρωμα και οι καταθέσεις δεν διαφοροποιούνται τουλάχιστον σε ό,τι έχει να κάνει με τις απαντήσεις τους σε καίρια ερωτήματα των αξιωματικών της Τροχαίας.

Έτσι, σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάσταση του Παντελή Παντελίδη, φέρονται να κατέθεσαν ότι ο 32χρονος τραγουδιστής έπινε σχεδόν όλο το βράδυ με αποτέλεσμα να μην είναι σε θέση να οδηγήσει.

Είπαν δε, ότι εξέφρασαν ανησυχία για την κατάσταση του στις δύο συνοδούς του, την 21χρονη Φρόσω Κυριάκου και την 31χρονη Μίνα Αρναούτη και η 21χρονη φέρεται να τους είπε ότι εκείνη θα οδηγήσει το μαύρο SUV τονίζοντας μάλιστα ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή που ο 32χρονος έφυγε από το διαμέρισμα είχαν αυτή την εντύπωση.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ανατροπή - Μάρτυρες κατέθεσαν ότι το τζιπ θα οδηγούσε η Φρόσω Κυριάκου και όχι ο Παντελίδης
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats