25 Μαΐ 2016

Φόροι παντού!!!! Υποχρεωτική καθίσταται η ασφάλιση των «drones» ούτε αυτά θα την γλυτώσουν

Φόροι παντού!!!! Υποχρεωτική καθίσταται η ασφάλιση των «drones» ούτε αυτά θα την γλυτώσουν

Σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση το πλαίσιο, βάσει του οποίου θα πετούν τα «drones»

Το πλαίσιο βάσει του οποίου θα πετούν τα drones, τα οποία έχουν αρχίσει να κατακλύζουν τους ουρανούς, θα τεθεί σε δημόσια ηλεκτρονική διαβούλευση, όπως ανακοίνωσε ο διοικητής της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Κωνσταντίνος Λιντζεράκος. Σκοπός είναι να οριστεί ο κανονισμός πτήσεων των μη επανδρωμένων αεροσκαφών.

O διοικητής της ΥΠΑ καλεί τους κοινωνικούς εταίρους και κάθε ενδιαφερόμενο να συμμετάσχουν, καταθέτοντας προτάσεις, προκειμένου να βελτιωθούν οι διατάξεις του κανονισμού και η διαβούλευση θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη 08/06/2016.

Με το Κανονισμό καθορίζονται οι όροι και οι προϋποθέσεις για την εκτέλεση πτήσεων των Συστημάτων μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών ΣμηΕΑ (Unmanned Aircraft Systems - UAS), ελεύθερων ή προσδεδεμένων (free or tethered) στο FIR της Αθηνών (ATHINAI FIR / HELLAS UIR).

Επίσης, καθορίζονται οι κυρώσεις για τις περιπτώσεις πτήσεων από Συστήματα μη επανδρωμένων αεροσκαφών που εκτελούνται χωρίς την τήρηση των αναφερομένων προϋποθέσεων ή την εξασφάλιση των απαιτουμένων εγκρίσεων.

Σύμφωνα με τον κανονισμό μια από τις βασικές προϋποθέσεις είναι η υποχρεωτική ασφάλιση για ζημίες έναντι τρίτων αναφέροντας χαρακτηριστικά : «O εκμεταλλευόμενος ΣμηΕΑ που ανήκει σε όλες τις υποκατηγορίες της "ανοικτής" κατηγορίας, αλλά και στην "ειδική" και "πιστοποιημένη" κατηγορία οφείλει να ασφαλίζει το ΣμηΕΑ για ζημίες έναντι τρίτων».!!

Αρα ασφάλιση = φόρος ο στόχος! για να δούμε τώρα πότε θα εχουν "ασφάλεια" υποχρεωτικά και τα ποδήλατα!Επίσης εξετάζουν ασφάλιστρα σε , πατίνια, τηλεκατευθυνόμενα αυτοκίνητακια, πορτ μπεμπε και χαρταετούς. Ξέρεις τι ζημιά μπορούν να κάνουν;

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φόροι παντού!!!! Υποχρεωτική καθίσταται η ασφάλιση των «drones» ούτε αυτά θα την γλυτώσουν
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats