21 Μαΐ 2016

Η Ρωσία προετοιμάζεται εντατικά για πόλεμο video: «Αυξήσαμε κατά 32% τις ικανότητες της πολεμικής μας μηχανής

 Η Ρωσία προετοιμάζεται εντατικά για πόλεμο: «Αυξήσαμε κατά 32% τις ικανότητες της πολεμικής μας μηχανής

Oι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις αύξησαν τις πολεμικές τους ικανότητες κατά 32% τα τελευταία τρία χρόνια ανέφερε ο Ρώσος Υπουργός Άμυνας, Σεργκέι Σοιγκού.

Γίνονται μεταρρυθμίσεις από το Υπουργείο Άμυνας και αυτές έχουν συνεισφέρει στην επιτυχημένη πραγματοποίηση στρατηγικών ασκήσεων σε Αρκτική, Κριμαία και στην Μεσόγειο σε απομακρυσμένες ναυτικές ζώνες και στον παγκόσμιο εναέριο χώρο σύμφωνα με τον Ρώσο ΥΠΑΜ.

«Όλη αυτή την περίοδο οι ικανότητες των Ένοπλων Δυνάμεων έχουν αυξηθεί 32%» είπε ο Σ.Σοιγκού. Τον τελευταίο χρόνο το επίπεδο εκπαίδευσης του στρατιωτικού προσωπικού έχει αυξηθεί κατά 65 πρόσθεσε.

Η ηγεσία των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων εφαρμόζει νέες στρατιωτικές μεθόδους που λαμβάνουν υπόψη την πρόσφατη πολεμική εμπειρία στην Συρία τόνισε ο Σ.Σοιγκού.«Δημιουργούνται νέοι σχηματισμοί σε περιορισμένο χρονικό διάστημα και νέες μέθοδοι πολεμικής εκπαίδευσης γιατί οι σύγχρονες πολεμικές συγκρούσεις έχουν ταχύ χαρακτήρα

Η Ρωσία πραγματοποιεί ένα τεράστιο πρόγραμμα εξοπλισμού που είχε αναγγελθεί το 2010 με στόχο τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεων κατά 70% μέχρι το 2020.Γίνεται πασιφανές πως η Ρωσία ετοιμάζεται για περιφερειακή σύγκρουση κοντά στα σύνορα της ή ακόμη και για ένα παγκόσμιο πόλεμο.Πάντως όπως έχουμε τονίσει και στο άρθρο μας Αναπόφευκτη μια ρωσοτουρκική σύγκρουση: Ο Ρ.Τ.Ερντογάν «κήρυξε» τον πόλεμο στην Ρωσία! – Δηλώσεις Β.Πούτιν ο Β.Πούτιν γνωρίζει για τις πολεμικές κινήσεις Ουκρανίας-Τουρκίας και προετοιμάζεται….

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Η Ρωσία προετοιμάζεται εντατικά για πόλεμο video: «Αυξήσαμε κατά 32% τις ικανότητες της πολεμικής μας μηχανής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats