ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ 2 ΓΕΜΙΖΕΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ Η ΕΕ ΒΑΣΕΙ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΛΛΟΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ
Στη Βρετανία περιμένουν 12 εκ. Τούρκους μόλις ανοίξουν τα σύνορα – Στην Ελλάδα Β’ Τουρκοκρατία και ουδείς αντιδρά

Στη Βρετανία περιμένουν 12 εκ. Τούρκους μόλις ανοίξουν τα σύνορα – Στην Ελλάδα Β’ Τουρκοκρατία και ουδείς αντιδρά

Ισλαμιστές κατακλύζουν την Ευρώπη και απειλούν με αλλοίωση του πληθυσμού μέσα στα επόμενα χρόνια. Η Ελλάδα βρίσκεται μέσα στους πρώτους στόχους του σχεδίου (γιατί πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο με ενορχηστρωτή την Τουρκία) και οι Έλληνες μέχρι το 2025-2030 μπορεί να αποτελούν μειοψηφία του πληθυσμού της χώρας.

Το συγκεκριμένο θέμα αναδεικνύεται τις τελευταίες ημέρες από τη Βρετανία, αφού το μεταναστευτικό αποτελεί βασικό στοιχείο της διένεξης μεταξύ των υποστηρικτών του Brexit και όσων θέλουν την παραμονή της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Εφημερίδες και στελέχη της κυβέρνησης Κάμερον υποστηρίζουν πώς τα επόμενα χρόνια μπορεί να φτάσουν στη Μεγάλη Βρετανία 12 εκατομμύρια Τούρκοι. Και αν είναι να πάει στη Μεγάλη Βρετανία αυτός ο αριθμός Τούρκων φανταστείτε τι έχει να γίνει στην Ελλάδα που συνορεύουμε και ιδίως από τη στιγμή που η Άγκυρα δηλώνει πώς έχει στα εδάφη της 8 εκατομμύρια μετανάστες. Θα είναι κάτι σαν δεύτερη Τουρκοκρατία κι όμως δεν συγκινείται κανείς

Έχουμε γράφει εδώ και χρόνια για σχέδιο αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού. Αυτό επιβεβαιώνεται πλέον από κάθε πλευρά. Επιβεβαιώνεται επίσης ένα άλλο στοιχείο. Πώς ανάμεσα στους ανθρώπους που μεταναστεύουν για ένα καλύτερο αύριο με τις οικογένειες τους υπάρχουν πολλοί που είναι εν δυνάμει ταραξίες εγκληματίες και τρομοκράτες.

Το λέει γι’ αυτό η υφυπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Πένι Μόρντοντ (ένα πρόσωπο δηλαδή που γνωρίζει άριστα τι συμβαίνει με τους μετανάστες και της τρομοκρατία λόγω της θέσης της) που είναι υπερασπιστής του Brexit και επικρίνει τον Ντ. Κάμερον;

“Μια ψήφος υπέρ της παραμονής στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια ψήφος για να επιτραπεί σε ανθρώπους από την Αλβανία, την ΠΓΔΜ, το Μαυροβούνιο, τη Σερβία και την Τουρκία να έρθουν ελεύθερα στην πατρίδα μας όταν η χώρα τους σύντομα θα έχει ενταχθεί στην ΕΕ”, λέει η κ. Μόρντοντ και συμπληρώνει:

“Πολλές από τις χώρες αυτές έχουν υψηλά ποσοστά εγκληματικότητας καθώς και προβλήματα με συμμορίες και τρομοκρατικούς πυρήνες«. Η υφυπουργός Ένοπλων Δυνάμεων της Μεγάλης Βρετανίας ήρθε επίσης να επιβεβαιώσει δημοσίευμα της Sunday Express, η οποία με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της αναφέρει πώς «δώδεκα εκατομμύρια Τούρκοι λένε πως θέλουν να έρθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο» και είναι «βασικά άνεργοι και φοιτητές«.

Ερωτηθείσα δε η κ. Μόρντοντ από το BBC πρόσθεσε ότι είναι «πολύ πιθανό» η Τουρκία να ενταχθεί στην ΕΕ μέσα σε οκτώ χρόνια και το Ηνωμένο Βασίλειο «να μην είναι σε θέση να αντιταχθεί σ’ αυτό».Τη σκυτάλη πήρε ο επικεφαλής του UKIP Νάιτζελ Φάρατζ, λέγοντας πώς “ο κ. Κάμερον έχει πει πως θέλει να ανοίξει τον δρόμο της Άγκυρας στις Βρυξέλλες. Άρα για ποιο βέτο συζητάμε«.

Μάταια ο Βρετανός πρωθυπουργός παίζοντας στην καμπάνια υπέρ της παραμονής της χώρας του έσπευσε σε σούπερ μάρκετ να αγοράσει προϊόντα που προέρχονται από την Ε.Ε. να απαντήσει στα του μεταναστευτικού.Ο Ντέιβιντ Κάμερον υπογράμμισε ότι θα χρειαστούν «δεκαετίες» για να ενταχθεί η Τουρκία στην ΕΕ, απαντώντας στους υποστηρικτές του Brexit που επισείουν την απειλή ενός νέου μεταναστευτικού κύματος προς το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά οι Βρυξέλλες έχουν αντίθετη άποψη και ο ίδιος, όπως το κατηγόρησε ο Φάρατζ, έχει υπερασπιστεί το άνοιγμα των συνόρων.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications