25 Μαΐ 2016

Φόβος και τρόμος ο βιαστής «δράκος» που χτυπάει σε υπόγειες διαβάσεις της περιοχής.Τρια χτυπήματα σε 10 ημέρες

Φόβος και τρόμος ο βιαστής «δράκος» που χτυπάει σε υπόγειες διαβάσεις της περιοχής.Τρια χτυπήματα σε 10 ημέρες

Ασύλληπτος ακόμα ο αμίλητος άνδρας με τα γυαλιά που έχει σπείρει τον τρόμο.. Φόβος και τρόμος έχει γίνει για τις γυναίκες στο Μαρούσι ο «δράκος» που χτυπάει σε υπόγειες διαβάσεις της περιοχής...Στην ΕΛΑΣ έχει σημάνει συναγερμός καθώς μέσα σε δέκα ημέρες ο άγνωστων στοιχείων άνδρας που εκτιμάται ότι είναι ηλικίας περίπου 35 ετών έχει χτυπήσει τρεις φορές.

Τα θύματά του έχουν περιγράψει μια επίθεση από έναν άνδρα ηλικίας 35-40 ετών, ο οποίος δεν βγάζει ούτε μιλιά και μετά την επίθεσή του εξαφανίζεται προς άγνωστη κατεύθυνση.«Φοβόμαστε» είπαν στο protothema.gr κάτοικοι της περιοχής που χρησιμοποιούν τις διαβάσεις για να διασχίσουν το δρόμο.«Περνώ συχνά τη διάβαση αυτή. Σήμερα το πρωί άκουσα κάποιους που περνούσαν από κάτω και συζητούσαν για το περιστατικό. Δεν το άκουσα πολύ καλά. Τώρα ενδεχομένως και να προσέχω όταν περνώ από τη διάβαση», είπε θορυβημένη μια εργαζόμενη η οποία χρησιμοποιεί καθημερινά την διάβαση για να μεταβεί στην εργασία της.

Εργαζόμενη στην περιοχή μιλά για τη διάβαση «τρόμο»

Η πρώτη αναφορά για τη δράση του «δράκου» του Αμαρουσίου, ήταν πριν από 10 ημέρες, όταν επιτέθηκε σε μία γυναίκα που διερχόταν την υπόγεια διάβαση στην οδό Καποδιστρίου και Βασιλέως Γεωργίου.Τη Δευτέρα (23/5) επανέλαβε εις διπλούν τη δράση του. Αρχικώς επιτέθηκε σε μία 28χρονη, στις 8 το πρωί και ακολούθως στις 10, σε μία 32χρονη. Οι δύο κοπέλες αντιστάθηκαν, έβαλαν τις φωνές και έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο βιαστή τους.

Το προφίλ του
Σύμφωνα με τις αναφορές των γυναικών που δέχθηκαν επίθεση, ο άνδρας είναι περίπου 35 ετών, εύσωμος και φορά γυαλιά μυωπίας. Το ντύσιμό του είναι σπορ, με τζιν παντελόνι, μπλουζάκι τύπου πόλο και αθλητικά παπούτσια. Είναι ανοιχτόχρωμος και το χαρακτηριστικό του είναι ότι δεν μιλάει, κάτι που εμποδίζει τους αστυνομικούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα αν πρόκειται για Έλληνα ή ξένο. Από περιγραφή του παρουσιαστικού του, πάντως, η αστυνομία εικάζει πως είναι Έλληνας.

Μετά τις επιθέσεις εξαφανίζεται, γεγονός που σημαίνει είτε ότι είναι κάτοικος της περιοχής, είτε ότι έχει κρυμμένο κάποιο μεταφορικό μέσο, με το οποίο απομακρύνεται. Στην αστυνομία εκτιμούν ότι θα εμφανιστεί ξανά, καθώς η συμπεριφορά του παραπέμπει σε άτομο με προβλήματα.

Καταγγέλλουν και ληστείες
Οι άνθρωποι που καθημερινώς χρησιμοποιούν την υπόγεια διάβαση είναι τρομοκρατημένοι καταγγέλοντας ότι στην ίδια υπόγεια διάβαση έχουν σημειωθεί και άλλες επιθέσεις από αγνώστους οι οποίοι πολλές φορές έχουν στείλει τα θύματά τους στο νοσοκομείο.

«Τις έχουν ''πλακώσει'' στο ξύλο, τις έχουν στείλει στα νοσοκομεία, εδώ από κάτω στο υπόγειο. Και πρωί και βράδυ. Δεν ήταν σεξουαλικές επιθέσεις, ήταν για να τους αρπάξουν την τσάντα. Έχουν πάει στο νοσοκομείο με ματιά πρησμένα, με σπασμένα πλευρά. Κι εγώ καμία φορά όταν περνώ τη διάβαση κοιτάζω γύρω μου. Αυτοί στήνονται σε σημεία και μέσω κινητού ειδοποιούν ο ένας τον άλλον» λέει χαρακτηριστικά εργαζόμενη της περιοχής.

Συγκλονίζει η μαρτυρία εργαζομένης στην περιοχή
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Φόβος και τρόμος ο βιαστής «δράκος» που χτυπάει σε υπόγειες διαβάσεις της περιοχής.Τρια χτυπήματα σε 10 ημέρες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications