25 Μαΐ 2016

5000 ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ BLACKWATER ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

5000 ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ BLACKWATER ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ

Το Veterans Today σήμερα επιβεβαίωσε από 2 πηγές ότι ένας Αμερικανός πράκτορας της CIA συνελήφθη αυτήν την εβδομάδα κοντά στο Όρος Simeon, έξω από το Χαλέπι.

Ο Αμερικανός ήταν μέρος μιας ομάδας διοίκησης στην αίθουσα επιχειρήσεων της θυγατρικής της Αλ Κάιντα στη Συρία της Jabat al Nusra. Η CIA διέψευσε την αναφορά αλλά έχει ήδη διαρρεύσει μια προσφορά μέσω ενός 3ου μέρους για να εξαγοράσει την ελευθερία του ανθρώπου της και να τον ανακτήσει.

Αν η Συρία δύναται να συλλάβει έναν ανώτερο Αμερικανό στρατιωτικό αξιωματούχο εντός των συνόρων της, με την αδιάσειστη απόδειξη της αμερικανικής συνενοχής στην επιχειρησιακή διοίκηση των στρατιωτικών δυνάμεων της ISIS, οι Ρώσοι και οι Κινέζοι δεν θα είναι πλέον σε θέση να αγνοήσουν τη φύση της επίθεσης στη Συρία, σύμφωνα με πηγές υψηλού επίπεδο στη Δαμασκό.

Υψηλά ιστάμενες πηγές είπαν στο VT ότι η Hezbollah αιχμαλώτισε 4 πράκτορες μυστικών υπηρεσιών σε μια εκλεκτική επιχείρηση κοντά στο Khan Toman, το προπύργιο της Al Nusra,στις 12 Μάη. Οι αξιωματικοί που συνελήφθησαν είναι ένας αμερικανός και από ένας γάλλος,τούρκος και σαουδάραβας.Αυτοί έτρεχαν τις από κοινού επιχειρήσεις στην αίθουσα επιχειρήσεων με το στρατιωτικό διευθυντήριο της Al Nusra.

Το Khan Toman είναι ένα χωριό στην περιοχή του όρους Samaan. απέχει περίπου 10 χιλιόμετρα νότια-δυτικά του Χαλεπίου , όπου βρίσκονται τεράστιες εκτάσεις δημητριακών.

Πιστεύεται ότι επιχειρησιακοί πράκτορες της CIA τώρα συμβουλεύουν την ISIS και την Al Nusra στα ανατρεπτικά τους σχέδια, ενώ την ίδια στιγμή,το DESI επιβεβαίωσε ότι υπάρχουν ήδη εμπειρογνώμονες των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων που δραστηριοποιούνται στο εσωτερικό της Συρίας, κυρίως στις κουρδικές περιοχές, αλλά και σε Daraa και Quneitera, σε μια προσπάθεια να ανατρέψουν την στρατιωτική ισορροπία υπέρ της αντιπολίτευσης.

Επίσης το DESI ανaφέρει ότι υπάρχουν 5000 μισθοφόροι της “Blackwater” που πολλοί στρατολογήθηκαν από Sudan που περιμένουν στην Ιορδανία ένα σήμα από το Πεντάγωνο για να διασχίσουν τα συριακά σύνορα και να κετευθυνθούν ιδιαίτερα στη Daraa, όπου οι μαχητές της al-Nusra κυριαρχούν.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

5000 ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ BLACKWATER ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΙΟΡΔΑΝΙΑ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)

Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications